FOTO: šausmas! Meitenes izstaipītajā auss ļipiņas caurumā ielien un iesprūst čūska

Amerikāniete Ešlija Geiva par dīvainās situācijas rašanos stāsta, ka viņas mājas pitons vārdā Bārts vienkārši ir ļoti draudzīgs un gribēja savu saimnieci apmīļot, bet nemanot ielīda viņas ļipiņas caurumā.

Ešlija devās uz slimnīcu, pitonam karājoties galvas sānā. Kamēr viņa ārsta kabinetā gaidīja pitona atbrīvošanas procedūru, meitene uzņēma divas pašbildes ar savu neveiklo situāciju, pēc tam publicējot tās savā Facebook profilā.

regfv-768x364

Pie attēliem Ešlija raksta: “Līdz šim viens no trakākajiem momentiem manā dzīvē! Devos uz traumpunktu, jo mans pitons nolēma iesprūst manā caurajā auss ļipā! Tas viss notika tik ātri, ka es pat nepaspēju saprast, kas notiek, līdz bija jau par vēlu.”

Attēli ar Ešlijas negadījumu internetā guvuši plašu popularitāti, un daudzi komentētāji satraucās, ka čūska Ešlijai varētu kļūt par permanentu aksesuāru. Bet, par laimi, Ešlija vēlāk pastāstījusi, ka ārstiem izdevies veiksmīgi atbrīvot reptili.

Lasi vēl: FOTO: Šie 14 piemīlīgie dzīvnieki bez spalvām izskatās daudz briesmīgāk – it īpaši #8

“Viņi padarīja manu ausi nejutīgu un izmantoja auklu, lai to vilktu un izstieptu vēl vairāk, lai varētu dabūt pitonu ārā, nenodarot viņam pāri, ” Ešlija skaidroja.

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment