FOTO: Viņam piederēja aizraujoša kolekcija, bet izmeklēšanas laikā atklājās kas baismīgs

Visaizraujošākie artefakti bija atjaunots panteras skelets, malahītzaļu tirkīza olu kolekcija, fosilizēta izmirušā ziloņputna olas, nesprāgušas munīcijas čaulītes, ziloņa galvaskauss ar žokļa kaulu, žāvētas ziloņa izkārnījumu bumbiņas, dingo izbāzenis un Gangas upē atrasti cilvēku galvaskausi.

Tāpat Kanādā Elders nogādāja augļu sikspārni, trīs lemurus, vairākas šinšillas un seskus. Viņam piederēja arī divi lieli pitoni un boa čūska, kas dzīvoja pagrabā.

Viņam pat bija Galapagu salu bruņurupucis, kurš tika nosaukts par Toniju, tas brīvi pārvietojās pa mājas pirmo stāvu, bieži satiekoties ar cilvēkiem. Kad Tonijs nomira, viņš tika izbāzts un atgriezās atpakaļ muzejā kā dekorācija.

Interesanta bija ne tikai mājas iekšpuse. Muzeja ēku ieskāva divarpus metrus augsts metāla žogs. Zem piemājas dārza bija ierīkots tunelis ar granīta sienām. Ieeja tunelī atradās zem Eldera gultas.

Muskokas kotedžā viņam patika gleznot, tur arī viņš krāja vecos “National Geographic” izdevumus.

“L”tipa ēkā Elders glabāja filmu kasetes un fotoalbumus, kuros dokumentēti viņa eksotiskie ceļojumi.

Lasi vēl: Illuminati piekritēji: ŠOKĒJOŠI foto no sātaniskās Rotšildas ceremonijas

Kad šo vietu 2015. gadā atrada fotogrāfu grupa, tā bija neskarta, tajā nekas neliecināja par vandālismu.

Dažas no Eldera gleznām bija skaistas, bet citas – biedējošas.

Tev noteikti šķiet, ka šo vīru tu labprāt satiktu, ja vien viņš vēl būtu dzīvs, tomēr viņš slēpa ko šaušalīgu.

1997. gadā Elderu apsūdzēja seksuālā uzbrukumā. Pēc gada  viņš atzinās, ka laika posmā no 1970. līdz 1980. gadam uzbrucis 10 jauniem puišiem – par to Elders saņēma divu gadu cietumsodu.

Nav pierādījumu, kas liecinātu, ka tas noticis kādā no viņam piederošajiem īpašumiem, tomēr tur tika atrasti šie fotoattēli.

2003. gada 15. oktobrī Elders pakārās. 2015. gada rudenī viņa īpašums (tai skaitā gleznas, zīmējumi un fotoalbumi) tika pakļauti vandālismam. Tomēr viņa izveidotais muzejs tika atjaunots.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment