Fotogrāfs uzņem elpu aizraujošus attēlus ar siāmas dvīnēm pirms operācijas; Operācija noritēja veiksmīgi

Fotogrāfs satika jauno pāri nejauši, kad kopā ar sievu bija uz dažām dienām apmeties Goānijas pilsētā, kur uzturējās jaunā ģimene. Vēloties palīdzēt, viņš apciemoja jaunos vecākus un viņu meitas atbalsta centrā.

“Meiteņu stāvoklis nav vienkāršs, vieta ir nabadzīga, un viņiem vajag un vajadzēs daudz ziedojumu,” fotogrāfs sacīja, skaidrodams, ka vecākiem nākas gulēt uz maiņām, lai varētu parūpēties par dvīņiem. Bet viņš arī piebilda, ka “par spīti visām grūtībām, vecākiem dod cerību gaidāmā operācija, viņi patiešām tic labākai nākotnei.”

Tā kā meitenītēm ir viena akna, operācija ir riskanta, tomēr medicinīskais personāls ir optimistisks. Fotogrāfs apgalvo, ka joprojām uztur kontaktus ar vecākiem caur WhatsApp aplikāciju.

Andrē stāsta, ka vēlas izmantot fotogrāfiju, lai pievērstu uzmanību bērniem un mazuļiem ar fiziskām un intelektuālām nepilnībām. “Es uzņemos ļoti lielu atbildību parādīt bērnības pārējās puses, jo reālitāte ir pilna seju, un tās, kurām nepieciešams visvairāk uzmanības, pieder cilvēkiem, kurus sabiedrība uzskata par nenozīmīgiem. Fotogrāfijai piemīt spēks lauzt šos pieņēmumus un patiešām pievērst uzmanību kaut kam vērtīgam, jo šie cilvēki pasaulē nav vieni.”

Zemāk apskati galeriju ar Andrē satriecošajām fotogrāfijām.

Avots: huffingtonpost.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment