Galvenie zodiaka zīmju trūkumi, kurus viņi dod priekšroku slēpt

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži pārāk daudz domā. Zīmes pārstāvji nevar koncentrēties uz svarīgām lietām. Viņi cenšas visu aptvert, turklāt bieži domās atgriežas pagātnē.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Savtīgums Lauva ir viņu “Ahileja papēdis”. Šķiet, ka šī ir pareizā stratēģija, lai sasniegtu savus mērķus. Tomēr tas tā nav. Lauvas ir pārāk pieķērušās savai personai, tāpēc nedomā par saviem pienākumiem.

Nav viegli viņus piespiest kaut ko darīt bez vēlēšanās.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Perfekcionisms Dev nepaaugstina darba kvalitāti, bet zīmes pārstāvjus tas padara nervozus. Viņi tērē pārāk daudz pūļu, lai sasniegtu nevainojamu rezultātu.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svaru pastiprinātā agresivitāte stresa situācijās ir viņu galvenā vājība. Zīmes pārstāvji nespēj kontrolēt savas emocijas.

Tas noved pie situācijas pasliktināšanās. Ja Svari netiks galā ar šīs agresivitātes cēloņiem, viņu dzīve būs daudz grūtāka.


Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpions redz mērķi un ir gatavs iet pāri galvām, lai to sasniegtu. Viņam ir vienalga, ko citi par viņu domā. Skorpioni nedomā arī par jautājuma morālo pusi. Tas var negatīvi ietekmēt viņu reputāciju.

LASI VĒL: Perfekta savienība: kuri zodiaka pāri saprot viens otru bez vārdiem

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieki nevar koncentrēties uz vienu lietu. Viņu uzmanība ir izkliedēta dažādās jomās. Zīmes pārstāvji vienmēr vēlas kaut ko jaunu, tāpēc no rutīnas izvairās no visa spēka.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Neuzticība ir Mežāža galvenais trūkums. Viņš nav gatavs atvērt savu dvēseli ikvienam. Tas ir to dažu cienīgs, kuri jau ir pierādījuši savu lojalitāti.

Pirms ielaist cilvēku dzīvē, Mežāži viņu rūpīgi izpēta, ņemot vērā visu, sākot no interesēm līdz pamatvērtībām.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīrs bieži aizmirst, cik svarīgi ir būt pašam. Iepazīstoties ar jauniem cilvēkiem, viņi spēlē noteiktu lomu. Tomēr laika gaitā Ūdensvīri var “samulsināt” attēlus, kas ir pārsteidzoši citiem.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis pārāk tuvu ņem citu cilvēku vārdus un frāzes. Viņi tos dzīvo, cieš, tērē garīgos resursus. Tas noved pie emocionāla izsīkuma.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment