Sirsnīga vai stingra, konservatīva vai demokrātiska: kāda māte jūs esat pēc savas zodiaka zīmes

Lielākā daļa cilvēka īpašību ir atkarīgas no zvaigznāja, kurā viņš ir dzimis. Ieskaitot spēju būt par māti, stāsta astroloģe Lana Vlasova.

Kāda jūs esat māte pēc zodiaka zīmes, noskaidroja Džentlmenis.lv žurnālisti.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auna mātes bērns ir karalis un Dievs. Tas ir Visuma centrs, ap kuru notiek visi svarīgākie un interesantākie notikumi.

Auns savu bērnu ved dažādās aprindās un dara visu, lai pati izbaudītu dēla vai meitas sasniegumus. Tomēr šādām mātēm ir viens mīnuss – viņas ir ļoti emocionālas un ātri rūdītas.

LASI VĒL: Perfekta savienība: kuri zodiaka pāri saprot viens otru bez vārdiem

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Ekonomiskāko māšu piemērs ir Vērsis. Viņu māja vienmēr ir tīra un ērta, nekur jūs neatradīsit ne putekļu traipu, ne kripatiņu, un bērnu lietas ir rūpīgi gludinātas un salocītas.

Šīs māmiņas labprāt dodas kopā ar bērniem uz dažādiem kultūras pasākumiem un pilsētas parku. Vēršu bērni visbiežāk ir veikli un intelektuāli attīstīti.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņu mamma ir ļoti sabiedriska, tāpēc nekad nesēdēs mājās ar bērnu. Viņa pievienosies māmiņu kopienai, pastāvīgi dosies uz parku, lai atrastu domubiedrus un dalītos savās zināšanās un pieredzē. Vakaros Dvīņi studē dažādu literatūru, skatās video, tādā veidā mācās, kā vislabāk audzināt savu bērnu

. Jau no mazotnes viņu mazulis nodarbojas ar radošumu, pievienojas skaistajam. Viņi apmeklē dažādus pulciņus un sekcijas, izmēģina savas prasmes dažādās jomās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment