Sirsnīga vai stingra, konservatīva vai demokrātiska: kāda māte jūs esat pēc savas zodiaka zīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži ir visvairāk ģimenes mātes. Viņiem ir vieglāk sēdēt grūtniecības un dzemdību atvaļinājumā. Viņi ir patiesi un dāsni ar mīlestības vārdiem saviem bērniem.

Vēžu namā vienmēr ir skaļš no bērnu smiekliem, kā arī daudz viesu. Mājas komforts Vēži ļoti viegli un vienkārši apvienojas ar savu pašattīstību.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvenes – mātes ir ļoti stingras un godīgas. Viņiem galvenais mazuļa audzināšanā ir jau no mazotnes iemācīt viņam dzīves likumus, parādīt visas tās puses. Viņi to dara, izmantojot radošumu, garīguma un intelekta attīstību.

Šīs māmiņas un mazuļa attiecībās vienmēr valda kārtība un visstingrākie noteikumi, kas nereti atgādina īstu armijas gaisotni. Lauvene nekad ar galvu neiegrims savā bērnā – viņa atstās pietiekami daudz laika, lai parūpētos par sevi un savu attīstību.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunava galvenokārt cenšas izaudzināt strādīgu un mērķtiecīgu bērnu. Viņa neatlaidīgi audzina viņā augstu inteliģenci un neatlaidību. Jaunavas bērni aug tīri un kārtīgi, ar stingriem noteikumiem un robežām.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svaru māšu bērni ir patiesi līderi un novatori. Svari ir sabiedriski gan ar svešiniekiem, gan mājās, arī ar savu bērnu. Tā rezultātā mazulis jau no mazotnes cenšas runāt, izskaidrot savas domas un emocijas. Svariem nav grūti būt par māti.

Un ja vēl ir nauda dārgām mantām, ratiem, atvaļinājumiem ar bērnu, tās vispār ir vislaimīgākās mammas.

Ja dzīvesbiedrs piedāvās nolīgt auklīti vai biežāk mazuļa audzināšanā iesaistīs vecvecākus, Svari neiebilst. Galu galā viņiem ļoti svarīga ir arī karjera, un ģimenes dēļ viņi nav gatavi pamest darbu. Jā, arī par sevi ir jārūpējas.

LASI VĒL: Perfekta savienība: kuri zodiaka pāri saprot viens otru bez vārdiem

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni ir inteliģentas mātes. Intuīcijas līmenī viņi jūt, kas viņu bērnam ir vajadzīgs, ko viņš vēlas. Šīs mammas ir labākās draudzenes, ar kurām bērni dalās savos noslēpumos un pārdzīvojumos.

Kopā ar savu bērnu Skorpions zīmē, pastaigājas pa parku, iet uz sporta zāli. Tajā pašā laikā bērns nekad nesēž uz šādas mātes kakla, jo viņa novērtē savu personīgo telpu un uzreiz parāda katra ģimenes locekļa robežas.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieki ir mammas-mentores, mammas-skolotājas. Tajā pašā laikā viņi cenšas kļūt par draugiem ar saviem mazajiem. Strēlnieks lieliski zina, ko un kā darīt attiecībās ar bērnu, un, ja paliek jautājumi, viņš nekavējas nekavējoties vērsties pie speciālistiem.

Strēlnieka audzināšana ir pareiza, un tajā pašā laikā demokrātiska. Tie ir lieliski ģimenes brīvdienu un ceļojumu organizētāji. Ar tādu mammu noteikti nebūs garlaicīgi.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mamma-Mežāzis ir karjeriste un darbaholiķe. Viņa ilgstoši neuzturas mājās un iznāk no dekrēta daudz agrāk nekā noteiktais termiņš.

Pat atvaļinājumā Mežāzis vienmēr ir aizņemts, un ar bērnu viņa ir ļoti prasīga un stingra. Tajā pašā laikā viņa ir ļoti pacietīga un mierīga pret bērnu kaprīzēm.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīri ir mammas, kuras visvairāk priecājas, ja ģimenē valda miers, saticība un miers. Šo māmiņu bērni ir sabiedriski un daudzpusīgi.

Viņi cenšas bērnam parādīt un dot pēc iespējas vairāk no labākā, un galvenais – izvēles brīvību un neatkarību. Mātes ar bērniem bieži tērzē par dažādām tēmām un kopā izklaidējas.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis ir visgudrākā māte. Viņa skaidri zina, kad jābūt stingrai, bet kad – maigai un sirsnīgai. Zivju mātes audzina bērnā mieru un sapratni, kā arī prasmīgi interesē un attīsta mazuli.

Šīs mātes ideāli spēj apvienot mātes stāvokli, mājas un karjeru.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment