Pēc 19 gadus ilgas laulības vīrs šķirās no sievas, jo nespēj sadzīvot ar šokējošo atklājumu!

Laika gaitā Monika spēja noslēpt visas psiholoģiskās izmaiņas un simptomus, ko sievietes piedzīvo pēc dzimuma maiņas operācijām. Tāpēc Jans neko pat nenojauta, turklāt Monikas skaistums bija viņu apbūris.  

Monika bija veikusi dzimuma maiņas operāciju un iepriekš bija vīrietis! Viņa pasaule pilnībā sabruka, jo pēc 19 laulībā pavadītiem gadiem izrādījās, ka viņa skaistā sieva Monika  patiesībā ir piedzimusi kā zēns.

Šis atklājums ir pamatīgs “trieciens” un pilnībā mainīja Jana domas par Moniku. Diemžēl viss nāca gaismā pēc tam, kad Jans uzzināja par Monikas neuzticību.

Šokējošais atklājums

Drīz vien Monikas uzvedība mainījās, un Jana aizdomas par viņas neuzticību apstiprinājās, kad vecākais dēls viņu redzēja kādā naktsklubā. Monika sāka provokatīvi ģērbties, pavadīja naktis ārpus mājas, kā arī līdz vēlai vakara stundai sarakstījās ar citiem vīriešiem internetā.

Par Monikas patieso dzimumu pastāstīja viņas māsīca, bet pēc tam to apstiprināja arī Jana vecākais dēls, kurš bija dzirdējis baumas par to.

Viņa skaistā sieva ir vīrietis! Neticami!

Kad Jans par to jautāja pašai Monikai, viņa apstiprināja, ka ir piedzimusi kā zēns un ļoti agrā vecumā veica dzimuma maiņu. Tas Janam bija pamatīgs šoks, kas viņu iedzina izmisumā un iedvesa šausmas. Viņš iesniedza šķiršanās dokumentus un vēlējās, lai Monika izvācas no mājas, taču ironiskā kārtā viņam tika atteikts. Janam un Monikai nācās dzīvot zem viena jumta, bet šoreiz atsevišķās istabās.

LASI VĒL: Sliktas ziņas Roberto Meloni dzīvē

Tomēr Jana advokāts ir apņēmies turpināt cīnīties, jo Monika Janu krāpa un, iespējams, ieradās Beļģijā ar viltotiem dokumentiem. Jans viņu nekad neaizmirsīs, tomēr vairs nevēlas viņu redzēt.

Monika- pirms un pēc dzimuma maiņas operācijas
Monika- pirms un pēc dzimuma maiņas operācijas

trendingpost.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ko</cite>

    maitenis-abinieks

  • <cite class="fn">MILDA BREIVA</cite>

    Bez identitātes seksotāji nespēj būt uzticīgi vienam partnerim, jo beigu beigās atklājas , ka viņu dzīves jēga ir sekss un izklaides, nevis bērnu audzināšana un darbi.

Leave a Comment