Pēc 19 gadus ilgas laulības vīrs šķirās no sievas, jo nespēj sadzīvot ar šokējošo atklājumu!

sokejoss-stasts

Janam tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena.  Jans un Monika iepazinās 1993. gadā Antverpenē.

Janam toreiz bija 45 gadi. Monika bija neatvairāma un ļoti skaista. Monika strādāja par viņa māsas bērnu aukli, un tā arī abi iepazinās. Jans stāsta, ka toreiz viņa likās ļoti sievišķīga.

Tajā laikā Jans vēl pārdzīvoja par iepriekšējās laulības izjukšanu, bet tad satika Moniku un juta, ka ir atradis īsto mīlestību. Viņa bija ne tikai ļoti pievilcīga, bet arī izturējās ļoti sievišķīgi. Monikai toreiz bija 27 gadi.

Viņa nevēlējās bērnus un lietoja pretapaugļošanās tabletes.

LASI VĒL: Sliktas ziņas Roberto Meloni dzīvē

Kad viņi iemīlējās un sāka plānot kopdzīvi, Monika atzina, ka nevēlas bērnus. Jans neiebilda pret to, jo viņam jau bija divi bērni no pirmās laulības. Monika šķita ideāli piemērota, jo bija izskatīga, skaista un ar viņu bija viegli sadzīvot.

Pēc notikušā Jans atskārta, ka nebija pamanījis acīmredzamo. Monika visu laiku lietoja pretapaugļošanās tabletes un vienmēr izmantoja lubrikantu, bet Janam toreiz tas nešķita nekas neparasts un viņš neko neteica.

Viņa izturējās pret Jana bērniem gluži kā māte.

Jans atzinīgi izteicās par to, cik labi Monika izturējās pret viņa bērniem un vienmēr izrādīja pieķeršanos viņiem. Viņa lieliski gatavoja ēst, taču neprata gludināt drēbes. Tagad Jans zina, kāds tam ir iemesls.

Pēc šausminošā un traumējošā atklājuma viņš jutās piekrāpts, jo pirms tam neko pat nenojauta…

Šķirsti tālāk, lai uzzinātu šokējošo patiesību, ko par savu sievu uzzināja Jans:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ko</cite>

    maitenis-abinieks

  • <cite class="fn">MILDA BREIVA</cite>

    Bez identitātes seksotāji nespēj būt uzticīgi vienam partnerim, jo beigu beigās atklājas , ka viņu dzīves jēga ir sekss un izklaides, nevis bērnu audzināšana un darbi.

Leave a Comment