Horoskops 14. – 20. janvārim – esi piesardzīgs un vēro slēptas “zīmes”

Zivis

Tikt galā ar sīkiem un ne tik sīkiem sarežģījumiem palīdzēs intuīcija un spēja nojaust apkārtējo domas un nolūkus. Praktiskajā darbībā labāk gan vairāk paļauties uz saprātu, nevis acumirkļa emocijām.

Auns

Viņš nolēmis nopietni ķerties pie lietas un nemest mieru tikmēr, kamēr viss nodomātais būs padarīts. Visticamāk, arī veiksme viņu nepametīs un nedēļas beigās ar dzīvi varēs būt apmierināts. Vienīgi vajadzētu būt iejūtīgākam pret līdzcilvēkiem.

Vērsis

Šonedēļ ir mīlēts un cienīts, arī sasniegt nodomāto viņam izdodas. Vienīgā nelaime – šobrīd viņš pats tā īsti nezina, ko grib, arī mīlestības, ko citi viņam sniedz, šķiet par maz un tas var radīt gan pārpratumus, gan nervu slimības…

Dvīņi

Piemērots laiks tikt galā ar darbiem un pienākumiem – pārvarēt sarežģījumus palīdzēs asais prāts un spēja atrast jaunus nestandarta risinājumus. Planētas sekmē visu, kas saistīts ar jaunu zināšanu apguvi un to pielietošanu.

Vēzis

Viņš darītu labi, ja nodotos galvenokārt darbam un neļautu acumirkļa impulsiem novirzīt sevi no mērķa. Ja tas izdosies, panākumi šonedēļ būs un ar padarīto viņš varēs būt apmierināts. Nedāvāt savas simpātijas tiem, kuri nav to pelnījuši.

Lasi arī: Šo trīz zodiaka zīmju pārstāvji vislabāk spēj “lasīt” citu domas

Lauva

Pilns spēka un enerģijas. Šonedēļ ir iespēja paveikt lielas lietas, kas dos iespēju izmainīt ne tikai paša dzīvi. Galvenais – nenovērsties no mērķa un neļaut mazsvarīgajam aizēnot galveno. Nevajadzētu būt pārāk augstprātīgam – tā var iegūt nelabvēļus, pat ienaidniekus.

Jaunava

Planētas labvēlīgas jaunām idejām, iespaidiem, draudzībai un lietišķiem kontaktiem. Piemērots laiks darījumu sarunām un līgumu slēgšanai, taču arī visam, kas saistīts ar studijām un zināšanu vairošanu.

Svari

Planētu izvietojums noskaņo uz citu cilvēku vajadzību izprašanu, līdzjūtību un vēlēšanos palīdzēt. Vienīgā nelaime – dažreiz viņiem ienāk prātā piedāvāt savu palīdzību tiem, kam tā nemaz nav vajadzīga. Rezultātā pateicību velti gaidīt…

Skorpions

Ja apkārt viss notiek pilnīgi pēc viņa prāta, viņš ir apmierināts ar dzīvi, lielisks sarunu biedrs un no sirds izbauda apkārt notiekošo. Bieži tas tā tomēr nav, tad viņš ir gatavs uztraukties par katru sīkumu, bojāt nervus sev un citiem.

Strēlnieks

Arī viņš noskaņots visiem palīdzēt un iespēju robežās to arī dara un tie, kam viņš dara labu, par to ir viņam pateicīgi. Spēka pietiek, lai sakārtotu savas lietas un nedēļas beigās ar padarīto viņš var būt apmierināts.

Lasi arī: Šo sešu zodiaka zīmju pārstāvju dzīvēs gaidāmas vislielākās pārmaiņas 2019. gadā

Mežāzis

Jaunas idejas un plāni, kas potenciāli var pozitīvi izmainīt gan paša, gan apkārtējo dzīvi. Pie to īstenošanas gan vajadzētu ķerties apdomīgi – pārlieka steiga un savu iespēju pārvērtēšana var novest pie gluži pretējiem rezultātiem.

Ūdensvīrs

Panākumus gūt ļaus koncentrēšanās, neatlaidība un nosprausto mērķu paturēšana acīs. Zvaigznes gan vilina uz dažādiem ekstravagantiem izlēcieniem un kaprīzēm, taču labāk šīm noskaņām nepakļauties – tā tikai var visu sabojāt. Un nezaudēt optimismu pie pirmajām grūtībām.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment