“Noklausījās aiz durvīm, kā viņš mirst!” – bojā gājis cilvēks, jo policists vilcinājās izgāzt durvis (+video)

Viena no nama iedzīvotājām stāsta, ka pēkšņi ūdens sācis tecēt ārā pa elektrības rozetēm. Sievietes vīrs izsauca gan atbildīgos dienestus, gan arī pašvaldības policiju.

 

Pirmdienas pievakarē pie kāda daudzdzīvokļu mājas Maskavas ielā bija manāma iedzīvotāju rosība: vienā no mājas piektā stāva dzīvokļiem bija sākušies plūdi, vēsta LNT raidījums “Degpunktā”.

Brīdī, kad tika apturēta ūdens padeve, kārtības sargi aiz dzīvokļa durvīm sadzirdēja gārdzošas skaņas. Violas vīrs kopā ar pašvaldības policistiem dauzījies pie durvīm, bet reakcija nav sekojusi.

Tad vīrietis piedāvājis likumsargiem izgāzt durvis, lai pārbaudītu, vai nav apdraudēta cilvēka dzīvība. Policisti gan norādīja, ka šādā gadījumā ir nepieciešama kolēģu no Valsts policijas ierašanās.

Tikai pēc stundas notikuma vietā ieradušies mediķi ar ugunsdzēsējiem un pēc vēl 30 minūtēm – Valsts policijas pārstāvji. Kad dzīvoklī ar autokāpņu palīdzību iekļuva ugunsdzēsēji, vannas istabā atrasts miris vīrietis.

Mājas iedzīvotāja uzskata, ka glābēji zaudējuši tik dārgo laiku, nepamatoti vilcinoties un nespējot uzņemties atbildību.

LA.lv
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment