Šo trīz zodiaka zīmju pārstāvji vislabāk spēj “lasīt” citu domas

 Telepātisks talants, ticiet vai neticiet, bet tāds viņiem esot. Vai pazīsti kādu no šādiem cilvēkiem?

Atzīstieties, arī jūs vēlētos kaut jums piemistu spēja “iemiesoties” citā cilvēkā un izlasīt viņa domas kā burtus no lappuses, raksta ;portāls kokteilis.lv.

Reizēm taču ir tik aizraujoši uzzināt, ko domā tavs draugs, kolēģis vai mīļotais cilvēks. Un tomēr vairumam no mums šāda spēja nepiemīt.
Tomēr astrologi apgalvo, ka no visām 12 zodiaka zīmēm ir tikai trīs, kuras spēj lasīt citu cilvēku domas.

 

Zivis

Ar sava veida telepātiskām spējām var lepoties Zivis. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir ļoti bagātīga iztēle un plaša fantāziju pasaule, kas bieži robežas ar realitāti. Zivis – tie ir cilvēki – sensori, kuri prot novērtēt citus cilvēkus pēc viņu izturēšanās, emocijām un žestiem. Tieši pēc jēdziena “sajust” šīs zodiaka zīmes pārstāvji spēj uzburt sev galvā ļoti precīzu konkrētā cilvēka aprakstu.
Šis talants Zivīm ļauj turpat vai nekļūdīgi noteikt, ko domā konkrētais cilvēks un kāda būs viņa nākošā rīcība tuvākajā nākotnē. Zivis nevelta īpašas pūles, lai “noskanētu” cilvēku, tas notiek pats par sevi.
Protams, šie cilvēki lieliski var uzminēt un sajust arī sev tuvo cilvēku domas. Īpaši tuvs kontakts Zivīm vienmēr ir ar otro pusīti. Viņiem nav vajadzīgi vārdi, lai saprastu, ko domā vai kādi ir mīļotā cilvēka uzskati, viņi to tāpat jūt un redz.

 

Skorpions

Daudzi Skorpionus uzskata par īstiem “mistiķiem”. Daudzi ezotēriķi uzskata, ka šīs zīmes pārstāvji ne tikai spēj sajust citu cilvēku domas, bet pat redzēt viņu astrālo ķermeni un “izsūkt” no tā nepieciešamo informāciju. Iespējams, tā ir daļa taisnības, jo kā gan izskaidrot to faktu, ka pirmo reizi tiekoties ar Skorpionu, jūs nekādi nepamet sajūta, ka jūs jau ļoti sen esat pazīstami un tuvi. To nav pat iespējams izskaidrot!
Dzīvē bieži gadās situācijas, kas pierāda, ka patiesībā Skorpioni itin bieži arī rotaļājas ar citiem cilvēkiem – gluži kā kaķis ar peli. Dažkārt dialogos viņi speciāli pasaka kādu vārdu, pasteidzoties priekšā runātājam, lai parādītu, uz ko viņi ir spējīgi.
Tie cilvēki, kas ar Skorpionu dzīvo kopā var apliecināt, ka melot šim cilvēkam ir bezjēdzīgi. Viņi redz jūs cauri un melus jūt kilometru attālumā.

 

Strēlnieks

Par to, kā Strēlnieki spēj sajust citu domas un uzskatus, ir nācies dzirdēt daudziem. Atšķirībā no citiem cilvēkiem, kas to spēj, Strēlnieki to vislabāk spēj tieši attiecībās ar sev tuviem cilvēkiem – ģimenes locekļiem, mīļoto cilvēku un draugiem.
Varētu teikt, ka Strēlniekam un viņa tuvajiem cilvēkiem jau kopš dzimšanas eksistē neredzama saikne, kas viņam sūta informāciju. Pat atrodoties tūkstošiem kilometru attālumā viņi sajūt savu tuvo un mīļot cilvēku priekus, bēdas un citas jūtas.
Tāpat daudzi cilvēki apgalvo, ka saprasties ar Strēlniekiem ir ļoti viegli. Nav vajadzīgs saņemt lielu drosmi, lai kaut ko pateiktu vai atzītos kādos nodarījumos, jo viņi visu saprot bez vārdiem, bieži vien pat neuzdodot nekādus papildus jautājumus.

Lasi arī: Šo 5 zodiaka zīmju pārstāvji nākotnē, ar lielu iespējamību, var tikt pie bagātības

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment