Šo 5 zodiaka zīmju pārstāvji nākotnē, ar lielu iespējamību, var tikt pie bagātības

Kopumā ir 12 horoskopa zīmes, kas attiecas uz četriem dažādiem elementiem – uguni, ūdeni, zemi un gaisu, un katras zodiaka zīmes iezīmes atbilst attiecīgam elementam. Dažādas īpašības, stiprās un vājās puses un emocijas raksturīgas katrai zīmei un to nākotne tiek prognozēta attiecīgā veidā, raksta Latvijas avīzes portāls la.lv.

Astroloģija ir populāra starp visu reliģiju un kultūru cilvēkiem. Cilvēki ievieš par ieradumu meklēt padomu iknedēļas un ikdienas horoskopos un ticēt tādām lietām kā veiksmīgie skaitļi un akmeņi.

Precīzi tāpat astrologi uzskata, ka cilvēka finanšu perspektīvas ir atkarīgas no gada posma, kurā viņš dzimis. Tieši zodiaka zīmes potenciāls un liktenis zināmā nosaka cilvēka labklājības līmeni. Laikā, kad vairākas zodiaka zīmes kļūst par izciliem māksliniekiem, citas gūst panākumus kā finanšu menedžeri. Tādējādi tiek uzskatīts, ka apmācības vai karjeras izvēle saskaņā ar tavu zodiaka zīmi nodrošina panākumus.

Zemāk minētas piecas zodiaka zīmes, kuras, visticamāk, nākotnē tiks pie bagātības, balstoties uz viņu personību, uzvedību un dzīvesveidu.

Jaunava

Laimīgā diena: trešdiena

Laimīgie skaitļi: 5, 14, 23, 32, 41, 50

Veiksmīgās krāsas: balta, dzeltena, oranža, pelēka

Veiksmes akmens: topāzs

Pēc astrologa Maikla Lutina paustā, “Jaunavas ir apņēmīgas, čaklas, analītiskas un orientētas uz detaļām. Tās drīzāk ir vērstas uz mērķa sasniegšanu, nevis uz slavas un bagātības iegūšanu”.

Jaunava ir Zemes zīme. Cilvēki, kas dzimuši šajā zīmē, ir tuvāki pasaules materiālajām reālijām. Zodiaka mierīgāko zīmju vidū Jaunavas ir īsts daiļrunības iemiesojums. Viņas zina, kā saglabāt aukstasinību sarežģītās situācijās. Spēja enerģiski rīkoties un domāt padara Jaunavas par lieliskiem menedžeriem.

Jaunavas meklē pilnību un tādējādi ir augsti produktīvas profesionāles, kas nodrošina kvalitatīvu darbu. Lai tā ir estētiska viņu projekta prezentācija vai vārdu izvēle, Jaunavas vienmēr tiecas sasniegt augstāko līmeni. Viņas saskata uzlabošanas potenciālu it visā un katrai nākamajai lietai, ko veic, ir jābūt labākai nekā iepriekšējās.

Vorens Bafets un Lerijs Elisons – divi no bagātākajiem amerikāņu miljardieriem – ir dzimuši Jaunavas zīmē.

 

Skorpions

Laimīgās dienas: svētdiena, pirmdiena, otrdiena, ceturtdiena

Laimīgie skaitļi: 8, 17, 26, 35, 44, 53

Veiksmīgās krāsas: sarkana un violeta

Veiksmes akmens: opāls

Maikls Lutins ir teicis: “Skorpioni vienmēr dara visu teicami, tāpēc viņi izmanto visas savas harizmātiskās spējas, lai iegūtu iespēju pārdot. Skorpiona mērķis ir likt tev darīt to, ko vēlas viņi. Nav svarīgi, vai tu piekrīti, vai nē”.

Skorpions ir Ūdens zīme, tajā dzimušajiem ir spēcīgas intuitīvās un psihiskās spējas. Viņi ir zinātkāri un var kļūt par lieliskiem detektīviem.

Skorpioniem ir disciplinēts dzīvesveids un spēja koncentrēties un strādāt, bet tas aizved pie panākumiem.

Lasi arī: Šis ir Zemes stihijas enerģijas gads; Precīzs horoskops 2019. gadam visām zodiaka zīmēm

Viņu iespējas kļūt bagātiem vairo tas, ka viņi pareizi pieņem sakāvi, mācās no savām kļūdām un virzās uz priekšu.

Starp populārākajiem Skorpioniem – Bils Geitss.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kuras ir pārējās trīs zīmes

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment