Šis ir Zemes stihijas enerģijas gads; Precīzs horoskops 2019. gadam visām zodiaka zīmēm

Pēc Magu zvaigznes (7 gadu cikls), šis būs Merkura gads. Merkura aizbildniecībā ir visa veida informācija. Jo vairāk būs pieejama informācija, jo vieglāk būs rast risinājumus, raksta portāls la.lv.

Tos, kuri pieraduši klusēt un nedalīties ar savām zināšanām, apkārtējie izstums no savas sabiedrības. Veiksies tiem, kuri izrādīs interesi un iniciatīvu sadarboties ar citiem.

Atgādinam, ka 2019.gads būs zemes stihijas “iņ” (uztverošās) enerģijas Cūkas gads. Pēc Austrumu horoskopa – Klostera jeb Zemes Cūka (iepriekšējais šāds gads bija 1959.gads).

Cūkas gadā dzimušie parasti ir laipni, saprotoši un ar miermīlīgu raksturu. Tā kā viņi paši necieš nesaskaņas, strīdus un liekulību, tad cenšas nogludināt jebkuras nesaskaņas sev apkārt.
Būdami sabiedriski un apveltīti ar labu humora izjūtu, viņi ir laipni gaidīti un populāri pasākumos un kompānijās.

Zemes Cūka stabili stāv uz zemes un apzinās, ka tiks galā ar jebkuru situāciju. Šī tipa cilvēki reti pieķeras naudai un labprāt to tērē, tomēr tas nenozīmē, ka tās viņiem trūktu, jo ir labi darījumu pārzinātāji un nebaidās no darba.

Šajā gadā dzimušie netērēs velti ne laiku, ne enerģiju, ja no tā nevarēs gūt sev labumu. Dažkārt viņi krīt galējībās, un tad ir vajadzīgs ģimenes vai drauga atbalsts, lai atkal nostātos uz kājām.

 

Auns

Aunam janvārī un februārī nav ieteicams uzsākt ko jaunu vai veikt kardinālas pārmaiņas. Gads iesāksies ar lieliem plāniem un aktīvu darbošanos. Darāms būs vairāk, nekā varēs paspēt – tas prasīs daudz enerģijas un atstās iespaidu uz veselību. Ieteicams stiprināt organismu, lietojot vitamīnus.

Martā un aprīlī būs jūtams spēku izsīkums, tāpēc nav ieteicams plānot lielus darbus. Pieaugs spriedze, tāpēc martā un aprīļa pirmajā pusē rūpīgi jāseko līdzi veselības stāvoklim, jo iespējamas veselības problēmas. Aprīļa otrajā pusē parādīsies jauni darba piedāvājumi un radīsies jaunas iespējas nopelnīt.

Maijā uzlabosies materiālais stāvoklis, kas ļaus atrisināt vairākas uz vēlāku laiku atliktas lietas. Piemērots laiks kādam tālākam ceļojumam un kultūras pasākumu apmeklēšanai.

Jūnijā un jūlijā brīžiem būs enerģijas pieplūdums, brīžiem – kritums, tāpēc nav ieteicams palielināt darbu apjomu. Jūlija pirmajā pusē nav ieteicams veikt lielākus pirkumus un uzsākt ko jaunu. Augustā un septembrī būs jūtams spēka pieplūdums, tāpēc varēs daudz izdarīt. Lai veiktos darbos un darījumos, viss iepriekš jāizrunā un jāprecizē, lai vēlāk nerastos pārpratumi. Šis būs gada aktīvākais laiks.

Oktobrī un novembrī atkal gaidāms enerģijas kritums. Lai izvairītos no stresa, ieteicams visus svarīgākos darbus paveikt līdz novembrim. Jāpievērš uzmanība pašsajūtai un veselības stāvoklim.

Decembrī jācenšas izvairīties no steigas, jo pieaugs dažādu traumu risks. Laikus jāplāno gada nogales pasākumi, jo decembra otrajā pusē tam nebūs ne laika, ne līdzekļu.

 

Vērsis

Vērsim gads sāksies veiksmīgi un tā turpināsies līdz pat jūlija vidum, tad situācija mainīsies. Tāpēc svarīgākos darbus un līgumu slēgšanu ieteicams veikt šajā laika posmā un neatlikt uz vēlāku laiku.

Februārī un martā būs jūtams enerģijas pieplūdums un veiksies darījumos. Tomēr nedrīkst vieglprātīgi izturēties pret sīkumiem, jo ilgtermiņā tie var radīt sarežģījumus un prasīt papildu izdevumus. Aprīlī gaidāms spēku izsīkums, tāpēc nav ieteicams plānot lielus darbus. Jācenšas atturēties no masu pasākumu apmeklēšanas. Ieteicams vairāk laika atvēlēt atpūtai, miegam un veselības stiprināšanai.

Maijā un jūnijā uzmanība jāvelta tiešajiem pienākumiem. Būs labvēlīgi nosacījumi darījumiem ar nekustamo īpašumu. Lai neradītu spriedzi partnerattiecībās, vēlams izvairīties no pārsteigumiem.

Jūlijā var doties atvaļinājumā, lai atjaunotu spēkus, jo gada otrā puse būs saspringtāka nekā pirmā.
Augustā būs vajadzīga gan savaldība, gan pietiekami daudz enerģijas, jo pieaugs ne vien veicamo darbu apjoms, bet arī stress, kas radīs spriedzi. Lai visu paspētu, jānosaka prioritātes.

Septembrī veiksies darījumos. Šī gada pēdējais aktīvais mēnesis, kad var paplašināt darbības sfēras vai uzsākt ko jaunu. Var pieaugt saimnieciskie izdevumi, kas saistīti ar dzīvesvietu. Gada pēdējos mēnešos jāseko visam līdzi, lai neradītu papildu izmaksas. Šajā laikā ieteicams noteikt prioritātes, kā arī var atvēlēt laiku ģimenei, radiniekiem un draugiem.

 

Dvīņi

Dvīņiem gads sāksies samērā saspringti, un gada garumā to varēs salīdzināt ar amerikāņu kalniņiem, jo veiksmes periodi mīsies ar spriedzi. Janvārī plānotie ienākumi kavēsies un palielināsies neparedzēti izdevumi. Februāra pirmajā nedēļā situācija uz brīdi uzlabosies, un tad atkal līdz martam būs spriedze.

Martā un aprīlī viss būs atkarīgs no pašiem Dvīņiem, nevis planētu stāvokļa. Būs iespēja realizēt uz vēlāku laiku atliktus darbus. Vēlams vairāk laika atvēlēt veselīgam miegam.

No maija līdz jūlija vidum atkal atgriezīsies spriedze, jo darbu būs vairāk nekā laika to paveikšanai.
No jūlija vidus līdz septembra vidum veiksmīgs periods un radīsies iespēja realizēt ieceres, kas dažādu iemeslu dēļ tika atliktas no reizes uz reizi. Ieteicams paņemt brīvdienas un atpūsties.

No augusta vidus līdz septembra vidum būs šī gada sarežģītākais periods, tāpēc nav ieteicams uzsākt ko jaunu, veikt lielus pirkumus un slēgt ilgtermiņa līgumus. Iespējamas problēmas ar transporta līdzekļiem.

Septembrī jācenšas sakopot spēkus un pievērsties tiešajiem pienākumiem. Jācenšas izvairīties no steigas, jo pieaugs iespēja gūt traumas neuzmanības dēļ. Iespējamas dažādas pārbaudes un reidi.

Oktobrī kopējā situācija mazliet uzlabosies, bet gada nogalē atkal atgriezīsies spriedze. Lai Ziemassvētki un Jaunā gada sagaidīšana sagādātu prieku, ieteicams laikus padomāt par dāvanām. Jārūpējas par savu pašsajūtu un veselību, jo tas ietekmē to, kā raugāmies uz apkārt notiekošo.

 

Vēzis

Gads Vēzim sāksies ar spriedzi, jo vajadzēs uzņemties atbildību gan par saviem vārdiem, gan darbiem. Šajā laikā nedrīkstēs ļauties dzīves plūdumam un paļauties, ka viss notiks pats no sevis. Jācenšas atturēties no alkohola un apreibinošo vielu lietošanas. Pastāv risks saslimt ar infekcijas slimībām.
Februārī nav piemērots laiks kardinālām pārmaiņām vai pēkšņi ideju realizēšanai, toties var slēgt līgumus un veikt darījumus. Sirdslietās var būt vilšanās un pat attiecību pārtraukšana.
Martā Vēzis jutīsies lieliski un būs gatavs jauniem izaicinājumiem. Veiksmīgāks laiks būs marta pirmajā pusē. Šajā laikā var uzsākt ko jaunu, radoši izpausties, tikai jāievēro sabiedrībā pieņemtās normas.
No aprīļa līdz pat septembrim Vēzim ir visi nosacījumi, lai realizētu savas ieceres. Šajā laikā nedrīkst ļauties slinkumam un atlikt darbu uz vēlāku laiku. Ja paredzētie darbi tiks izdarīti laikus, atliks brīdis gan atpūtai, gan izklaidei, gan kādam ceļojumam. Biļešu pirkšanu un viesnīcu rezervēšanu nedrīkst uzticēt citiem. Jūlijā un augusta pirmajā pusē ieteicams parūpēties par veselību.
Septembrī būs gada aktīvākais mēnesis, kad pieaugs spriedze un būs redzami rezultāti gada sākumā pieliktajām pūlēm. Lai izvairītos no paviršības kļūdām, jārīkojas apdomīgi un bez steigas.

Lasi arī: Lielais ķīniešu horoskops 2019. gadam – plašs materiāls par mīlestību, finansēm un veselību

Gada pēdējos trīs mēnešos būs daudz darāmā un ik pa laikam pieaugs spriedze. Neko nedrīkst atlikt uz pēdējo brīdi. Lai gada izskaņā rastos svētku sajūta, laikus jāparūpējas par svētku dāvanām

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment