Lielais ķīniešu horoskops 2019. gadam – plašs materiāls par mīlestību, finansēm un veselību

Jau pavisam drīz iestāsies Jaunais – 2019. gads, kurš atbilstoši Ķīniešu horoskopam būs Dzeltenās Zemes Cūkas gads. Tādējādi būs noslēdzies 12 gadu Cikls Austrumu kalendārā. Ko tas nozīmē?  Tas nozīmē, ka Jaunajam gadam būs raksturīga  darbu pabeigšana, rezultātu apkopošana un dāsnu darba augļu saņemšana par iepriekš paveiktiem darbiem.

Jaunajam, 2019 gadam planēta aizgādne ir Merkurs, ka  ikvienam cilvēkam sniegs iespēju pārdomāt dzīvi, pamudinās uz pozitīvām pārmaiņām un iemācīs piemēroties jebkurām dzīves peripetijām, raksta Latvijā viens no vadošajiem portāliem – la.lv.

Kas nākamgad gaida katru no mums atbilstoši dzimšanas gadam? Uz šo jautājumu atbildēs ķīniešu horoskops!

Žurka

Mīlestība. Dzeltenās Zemes Cūkas gads Žurkām būs diezgan romantisks. Žurkas gadā dzimušajiem cilvēkiem jauna iemīlēšanās sniegs iedvesmu vai arī viņi sajutīs sevī vēlmi atjaunināt attiecības ar otro pusīti. Ieteicams doties romantiskā ceļojumā.

Karjera un finanses. Taupīgajām Žurkām šis periods nebūs īpaši iepriecinošs naudas ziņā. Lai sajustos komfortabli un dāvātu laimi citiem, tām nāksies krietni patērēties. Bet tie būs patīkami izdevumi, kurus nevajag nožēlot. Arī darba lietās Žurkām veiksies, bet, tuvojoties ziemai, iespējams pat paaugstinājums amatā.

Veselība. Žurkas vienmēr ļoti atbildīgi attiecas pret veselības jautājumiem, un gaidāmais gads nebūs izņēmums. Bet tagad līdztekus regulāram ārstu apmeklējumam ieteicams pievienot nodarbības organisma nostiprināšanai, un tas nozīmē, ka sportošana un regulāra vitamīnu lietošana ir tieši tas, kas tev vajadzīgs.

Vērsis

Mīlestība. Cilvēkus, kas dzimuši Vērša gadā, gaida visnotaļ nemierīgs periods. Ļaujot varu emocijām, šie cilvēki var izšķirties ar mīļoto vai iejaukties svešās attiecībās. Ja nespēsi savaldīt savu dedzīgumu, tev var rasties nopietnas problēmas.

Karjera un finanses. Dzeltenās Zemes Cūkas gads Vēršiem būs turīgs, bet, ņemot vērā viņu neatlaidīgo raksturu, šie cilvēki var nopelnīt krietnu žūksni. Tiesa, tā notiks tikai tajā gadījumā, ja Vērši strādās uz savu iespēju robežas, neaizrausies ar mīlas lietām un netērēs laiku izklaidēm.

Veselība. 2019. gadā var uzliesmot sen aizmirstas slimības. Īpaši grūti klāsies ļaudīm, kam ir problēmas ar locītavām un mugurkaulu. Viņiem jau gada sākumā ir jāiziet rehabilitācijas kurss.

Tīģeris

Mīlestība. Cilvēkus, kas dzimuši Tīģera gadā, 2019. gadā sagaida ne mazums kārdinājumu. Tu spēsi savaldzināt pretējā dzimuma pārstāvjus, kas pats par sevi ir ļoti patīkami. Galvenais – neizmanto to savtīgiem mērķiem, lai nenodarītu tuvam cilvēkam dvēselisku traumu.

Karjera un finanses. Karjeras kāpuma ziņā 2019. gads nebūs pats veiksmīgākais. Tev nāksies konkurēt par tiesībām ieņemt amatu, un šī konkurence nebūs tavā labā. Arī finanšu jomā izteikts pieaugums nav gaidāms. Visticamāk, tev nāksies daudz tērēt, bet tie būs patīkami izdevumi – sev un saviem mīļajiem.

Veselība. Dzeltenās Zemes Cūkas gads ir ideāli piemērots ceļojumiem, kas saistīti ar organisma atveseļošanu. Tāpēc apmeklē atveseļošanās kūrortus vai dodies uz kalniem, kur var lietot dabīgu pārtiku un elpot tīru gaisu.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējiem dažādos gados dzimušajiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment