Šī jaunā sieviete ir pasaules jaunākā vecmāmiņa – viņa ir DAUDZ jaunāka nekā izskatās

Ņemot vērā, ka esmu cilvēks, kurš tikai nesen pamāja uz atvadām saviem 23, būt par māti šādā vecumā ir pats pēdējais, ko varu iztēloties. Visā nopietnībā, manī nav nedz tāds mātišķums kā vajag, bet pietiekama atbildības sajūta, lai pieskatītu bērnu. Un arī pati ideja, ka man to vajadzētu darīt, uzdzen vieglu nelabumu. Kamēr man pašai vēl nav savu bērnu, es zinu gana daudz cilvēku, kuri patiešām izbauda šo “prieku” būt par vecākiem.

Ņemot vērā manas bažas par jauniem vecākiem, jūs noteikti varat iedomāties manu šoku, kad uzzināju, ka manā vecumā ir ne tikai daudz cilvēku, kuri ir gatavi spēlēt mammu un tēti, bet arī cilvēki, kuri gatavi uzņemties vecmāmiņas lomu!

Jā, tieši tajā brīdi, kad varētu šķist, ka tādi televīzijas šovi kā Džerija Springera šovs, jau ir apskatījuši visus jautājumus, kas saistīti ar pusaudžu grūtniecību un nepilngadīgo seksu, no jauna parādās šādi stāsti. Sieviete bija 23 gadus veca, kad publiski paziņoja, ka ir jaunākā vecmāmiņa pasaulē.

Ridka Stanesku no Rumānijas dzemdēja savu meitu Mariju, kad bija tikai 12 gadus veca. Viņa savai meitai vēlēja kaut ko “labāku”, un cerēja, ka viņas mazā meitene dzīvos citādāku dzīvi. Tomēr tā nenotika. Marija arī palika ļoti ātri stāvoklī, un dzemdēju zēnu, kad bija tikai 11 gadus veca!

Ridka nāk no Rumānijas čigānu sabiedrības, un viņa paziņoja, ka laulības agrā vecumā ir izplatīta parādība viņu kopienā. Saskaņā ar jauno vecmāti, viņa apprecēja dārglietu tirgotāju Ionēlu Stanesku, kad viņai bija tikai 11, bet viņam 13. Meitene baidījās, ka viņas tēvs gribēs, lai viņa apprec citu zēnu viņu Investi ciemā, Rumānijā.

Tiesa, daudzi cilvēki internetā izsaka šaubas par meitenes vecumu, jo viņa bildēs tiešām izskatās vecāka par saviem gadiem.

Neskatoties uz viņas atkārtotiem mēģinājumiem pārliecināt Mariju palikt skolā, jauniete nolēma apprecēties, kad viņa bija tikai 10 gadus veca, un sešus mēnešus vēlāk dzemdēja savu bērnu, zēnu vārdā Ions.

Šķir otru lapu, lai redzētu jaunās vecmāmiņas bildes

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment