Horoskops maijam – panākumi, pienākumi un pārmaiņas!

Auns

Šajā mēnesī Auniem nāksies pieņemt svarīgu lēmumu. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir daudz rezerves variantu, taču ir pienācis laiks no tā visa atteikties – kaut kā daudz labāka vārdā. Brīdinām: neviens nesaka, ka šis lēmums būs viegls, bet pašlaik liktenis ir Aunu pusē.

Vērsis

Vēršiem maijā nepieciešams ieklausīties sevī, jo pašlaik viņiem ir visattīstītākā intuīcija. Ja jūs līdz šim brīdim moca kaut kāds jautājums, ir pienācis laiks iegūt uz šī jautājuma atbildes. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nāksies mazliet pieaugt un attiekties pret saviem vārdiem ar pilnu nopietnību.

Dvīņi

Vēl pavisam nesen Dvīņiem šķita, ka viņiem iztrūkst zeme zem kājām, bet tagad viss sāk nostāties savās vietās. Dvīņiem maijā nepieciešams kārtīgi atpūsties, lai pārskatītu savu skatījumu uz dzīvi. Brīdinām: jūs gaida pārmaiņas.

Vēzis

Vēžiem šķiet, ka viņi ir ieslīguši tādā rutīnā, ka viņi jau ir zaudējuši dzīves jēgu. Turklāt to mekēt nemaz nav nepieciešams. Dodieties ar draugiem pie dabas vai aizbrauciet kādā ceļojumā – pēc tam jūsu darbi un ikdienas lietas aizies uz augšu.

Lauva

Darbaholiķiem Lauvām nāksies notīrīt nost putekļus. Dzīvē ir tik daudz visa kā interesanta, neskaitot darbu. Lauvas lieliski saprot, ka viņiem nepieciešams kaut ko mainīt, taču tas nekādi neskar karjeru. Ģimene, attiecības, atpūta – un viņi sajutīs enerģijas pieplūdumu.

Jaunava

Pietiks satraukties par niekiem. Ir pienācis laiks būt patiesiem pašiem pret sevi. Jūs esat pietiekoši spēcīgi, lai tiktu galā ar savām dzīves problēmām, tādēļ nevajag tērēt vērtīgo laiku, lai čīkstētu par tiem.

Svari

Izrādiet iniciatīvu, un jums nebūs ilgi jāgaida panākumi. Tikšanās ar vecajiem draugiem var atnest jums ilgi gaidītu tikšanos, kas vēlāk pāries nopietnās attiecībās.

Skorpions

Tie paši lielie nemiernieki. Viņi nemitīgi tiecas pēc kaut kādām pārmaiņām. Taču maijā viņiem nāksies nomierināties un plūst pa straumei. Tieši pateicoties tam, Skorpioniem izdosies veiksmīgi tikt galā bez jebkādiem zaudējumiem, bet jau jūnijā atgriezties iepriekšējās sliedēs.

Strēlnieks

Lielākā daļa šo zodiaka zīmju pārstāvju pēdējā laikā ir ļoti izmainījušies, turklāt viņi to lieliski jūt. Strēlnieki atrodas uz pareizā ceļa. Pats galvenais ir nekaitināt likteni, kuram pēdējā laikā viņi ir kļuvuši par mīlulīšiem.

Mežāzis

Pietiks strostēt sevi pilnīgi par katru sīkumu, jo, Mežāži, jūs esa malači! Pats galvenais ir neatmest ar roku iesāktajiem darbiem, jo tad viņus sagaida veiksme visās dzīves jomās. Maijā Mežāžiem jo īpaši veiksies darbā.

Ūdensvīrs

Pie Ūdensvīra durvīm jau sen klauvē laime, bet viņi tā arī nav ielaiduši viņu iekšā. Ir pienācis laiks tikt vaļā no vienmuļās, garlaicīgās dzīves. Tagad ir pienacis laiks uzsākt dzīvi pavisam jaunās krāsās.

Zivis

Zivīm ir ļoti bail no pārmaiņām, tādēļ viņi cenšas lieku reizi nemaz nekustēties. Ieteikums: pietiks būt gļēvuļiem! Maijā Zivis sagaida vesela virkne priecīgu atgadījumu, tādēļ neuztveriet visu pārāk saasināti.

Lasi vēl: Senais ēģiptiešu horoskops. Runā, ka šis ir pasaulē patiesākais astroloģiskais raksturojums!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment