Iemērciet verdošā ūdenī kūpinātu desu: jūs būsiet pārsteigti, kas no tā iznāks

Dažreiz desām, īpaši kūpinātām desām, apvalka tīrīšana prasa daudz laika un pūļu.

Izrādās, ka šo problēmu var atrisināt pavisam vienkārši. Ir vairāki veidi, kas palīdzēs jums dažu minūšu laikā noņemt apvalku no kūpinātas desas.

Desas apvalks jeb miziņa ļoti viegli atdalīsies, aplejot desu ar verdošu ūdeni. Tomēr pēc tam nevajadzētu uzreiz nogriezt visu apvalka malas. Lai produkts saglabātu svaigumu un patīkamu garšu, labāk nogriezt gabaliņu desas, pēc tam dažus centimetrus izstiept aizsargapvalku un nostiprināt tā malas. Šādā veidā jūs varēsiet pagarināt desas derīguma termiņu.

Kā viegli atdalīt desu no apvalka

Ir arī citi veidi, kas palīdzēs ātri atdalīt desas apvalku. Piemēram, ja nepieciešams sagriezt tikai dažas šķēles sviestmaizei, vieglāk ir sagriezt desu ar visu apvalku un pēc tam apvalks ātri nolobīsies.

Lasi vēl: Vairāki veidi kā nomierināt bērnu

Bet, ja jāsagriež visa desa un gribat noņemt apvalku iepriekš, izmantojiet kādu no šiem padomiem.

Desu var novietot zem auksta tekoša ūdens strūklas un atstāt to uz 1 minūti. Šī metode labāk der vītinātām desām vai desiņām.

Ja desu turēsiet virs karstiem tvaikiem, apvalks atdalīsies bez lielas piepūles.

Kā noņemt apvalku no jēlas desas?

Vienkārši ielieciet desu saldētavā uz 30 minūtēm. Pēc šādām manipulācijām apvalks atdalīsies ļoti ātri.

Ir svarīgi atcerēties, ka desu nedrīkst ēst uzreiz pēc tam, kad esat atdalījis izstrādājumu no apvalka. Vispirms noskalojiet to zem tekoša ūdens un noslaukiet sausu ar salveti.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment