Iemesli, kāpēc sievietes vēlas satikties ar džentlmeņiem

Meitenēm patīk justies kā sertificētām sievietēm

Ja būsi vīrietis savai meitenei, viņa jutīsies kā sieviete. Meitenēm patīk justies kā retiem dārgakmeņiem vai dārgām somiņām, par kurām rūpējas. Viņām patīk domāt, ka tu esi pietiekoši nobriedis, lai dibinātu attiecības un uzņemtos risku, kā jau īstam vīrietim pienākas.

Meitenes jūt, ka ir drošībā

Ja tu esi kādas meitenes draugs, tad tu noteikti zini to, ka meitenēm patīk frāze „tu manās rokās esi drošībā”. Acīmredzot, ja tu esi pietiekoši vīrišķīgs, tu vari apgalvot, ka tavā aizbildniecībā, tavai meitenei nekad netiks nodarīts pāri. Tavas meitenes vecāki noteikti vēlas, lai tu būtu viņas bruņinieks baltā zirgā. Protams, uz vīrieti tiek izdarīts milzīgs spiediens, tomēr, nekas nespēj līdzināties sajūtai, ka tu vēlies rūpēties par meiteni, ar kuru plāno pavadīt visu mūžu.

Meitenes uzskata, ka viņi ir godīgi un uzticami

Ja esi džentlmenis, tev noteikti piemīt godīgums un tu esi uzticams. Meitenes dziļi sirdī zina, ja vīrietis ar cieņu un pieklājību izturas pret meiteni, tas ar viņu noteikti būs saistītas arī citas pozitīvas lietas. Tādēļ, ja esi puisis, kas šo rakstu lasa, tev jāzina, ja meitenes acīs tu zaudēsi džentlmeņa harismu, noteikti zudīs arī labais priekšstats par tevi.

Meitenes uzskata, ka viņi ir izglītoti

Protams, ka meitenes uzskata, ka džentlmenis ir labi audzināts jau no bērna kājas, kā arī, viņš ir erudīts indivīds. Iespējams, viņām taisnība, varbūt tiešām džentlmeņi ir labi izglītoti. Kādēļ? Tas ir labi zināms fakts, ka viņi zina, cik rūpīgi jāizturas pret meitenēm. Viņi pret meitenēm neizturas kā pret krāšņām dekorācijām, tā vietā, džentlmeņi liek meitenēm justies novērtētām.

Meitenes viņu sabiedrībā jūtas novērtētas

Kā jau minēts iepriekš, visas sievietes vēlās tikt novērtētas. Iespējams, ka džentlmeņiem tas tiešām ir pa spēkam. Iespējams, ka viņi tik tiešām ir tik nobrieduši, lai būtu attiecībās, ņemot vērā to, ka viņu mērķis ir nekad nesāpināt mīļotos cilvēkus un izturēties pret tiem labi. Ja meitene domā, ka viņas vīrietis viņu pietiekoši spēj novērtēt, viss pārējais noritēs brīnišķīgi. Meitenes ģimene noteikti uzticēsies šim vīrietim un pieņems viņu attiecības. Otrkārt, būs mazāk ķīviņu, jo abi cilvēki cienīs viens otru. Treškārt, pastāv laba iespējamība, ka abi var palikt kopā visu mūžu.

Meitenes vecāki vēlas, lai viņu znots būtu džentlmenis

Katras meitenes attiecībās ir zināma teikšana arī vecākiem. Tādēļ, mazliet pamainīsimies lomām, iedomājies, ka tu esi tēvs, un es būšu meita. Lūk kāds ir scenārijs, es satiekos ar patmīlīgu un necienīgu vīrieti un tu uzzini par mūsu attiecībām. Kāda būs tava reakcija? Tu noteikti vēlēsies, lai mēs pārtraucam tikties un nekad vairs viens otru neredzam. Tagad atgriezīsimies savā ādā. Vecāki vēlas saviem bērniem sniegt to labāko, tādēļ, iegaumē, ja tavi vecāki apgalvo, ka kaut kas nav tev labs, tad tā tiešām ir.

Meitenes uzskata, ka džentlmenis ir ideālais vīrietis

Meitenes vēlas, lai viņas mīl kāds, kuram ir tīra sirds – labsirdīgs, maigs un rūpīgs vīrietis. Iespējams, ka lielākā daļa puišu, kuriem ir laba sirds un viņu nodomi ir tīri, ir īsti džentlmeņi. Īsto vīrieti ir vērts gaidīt.

Avots: trendingpost.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment