Iepazīšanās padomi, kurus devuši paši veiksmīgākie savaldzinātāji – bārmeņi

Paņem līdzi skaidru naudu

Ja esi noskatījis kādu meiteni bārā, tad labāk sagatavo skaidru naudu. Tādā veidā tev nebūs jāuzkavējas, lai apmaksātu rēķinu, ja meitene vēlēsies doties prom kopā ar tevi.

Ļauj bārmenim tev palīdzēt

Redzot, ka puisis draudzīgi runājas ar bārmeni, meitenes parasti kļūst atbrīvotākas. Ja bārmenis domā, ka tu esi foršs cilvēks, viņš ar prieku tev palīdzēs.

Necenties tik daudz

Kad puiši vēlas vienkārši labi pavadīt laiku kopā ar cilvēkiem, ar kuriem viņš ir atnācis uz bāru vai restorānu, meitenes tas pievelk. Tur, kur ir jautrība, tur arī pulcējas visvairāk cilvēku.

Neizskaties pārāk dedzīgs

Kad bija pēdējā reize, kad tas nostrādāja? Visgrūtāk ir neizskatīties pārāk dedzīgam, jo arī ķermeņa valodai ir liela nozīme. Pietiek ar vienkāršu pieskārienu pie muguras, kad jūs runājat vai kad paņem dzērienu. Novieto savu krēslu viņai pretī un tā jau būs pietiekami redzama pazīme, ka esi  ieinteresēts. Neraksti savu numuru uz salvetes un nepasniedz to katrai meitenei, kas ienāk pa durvīm. Tā vietā labāk vienkārši paprasi viņas numuru.

Pievērs uzmanību tam, ko viņa pasūta

Neatkarīgi no tā, ko viņa dzer, vienmēr nopērc viņai viskiju. Ja viņa dzer enerģijas dzērienu, neliecies traucēties, bet, ja viņa sēž viena pati un dzer burbonu, tad tu neesi viņai gatavs.

Pasūti kaut ko interesantu

Pasūti tādu dzērienu, par ko tev ir kaut kas interesants ko pastāstīt, kad viņa jautās “ko tu dzer?”. Ja tu izvēlies kaut ko netradicionālu vai neierastu konkrētajai vietai, varbūt viņa varētu tevi izdzirdēt un pati uzsākt sarunu.

Nekad nemēģini viņu nošķirt no draugiem

Vienmēr izturies draudzīgi pret visu kompāniju, bet visvairāk iesaisties sarunā tieši ar konkrēto meiteni, lai viņa zinātu, ka tu vēlies pavadīt laiku ar viņu nevis citiem. Ja izturēsies nepiespiesti, viņa pati aties nost no pārējiem, kad būs piemērots brīdis.

Esi pieklājīgs

Izturies laipni gan pret bārmeni, gan arī pret visiem pārējiem, kurus satiec. Ja kāds tev ir teicis, ka meitenēm patīk tie, kas izturas kā kretīni, tad viņš pats ir idiots.

Liec viņām smieties

Kāds bārmenis stāsta, ka ir redzējis meitenes aizejam no bāra kopā ar puišiem, kas pirms tam šķita pilnīgi bezcerīgi. Jautrā atmosfērā abiem būs daudz vieglāk atbrīvoties.

Iesaisti viņu sarunā, bet nerunā tikai par viņu

Meitenes ir atvērtākas, ja pašas var iesaistīties sarunā, nevis tad, ja saruna ir par viņām. Nenopietnai sarunai būs arī nenopietns iznākums.

Nepārtrauc runātāju

Tas attiecas uz abiem dzimumiem, kad kāds runā – ieklausies. Ja skatīsies telefonā katru reizi, kad tas iepīkstēsies vai vibrēs, nekas nesanāks.

Izturies ar cieņu

Tas ir visa pamatā, un tas ir arī ļoti vienkārši, kaut arī nekad nav 100% garantijas. Ja izturēsies ar cieņu, tad tavas izredzes būs daudz lielākas.

Avots: mensjournal.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jau šodien doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment