Iepazīsties ar padsmitgadnieci, kura strādā par kravas auto šoferi: un tas vēl nav viss!

Viņa stāsta, ka, sasniedzot 18 gadu vecumu, nevarēja sagaidīt, kad beidzot tiks pie tiesībām, un arī ģimene viņu atbalstīja.

Daudzi cilvēki ir pārsteigti, ieraugot, ka no kravas automašīnas izkāpj meitenīgā Eimija. Viņa stāsta, ka izskatās maziņa pie kravas auto stūres, taču viņai patīk ar to braukt, un drošība viņai ir pirmajā vietā.

“Neviens no maniem draugiem universitātē neticēja, kad pateicu, par ko strādāju, bet es esmu tāda pati kā visi studenti, jo man patīk arī izklaidēties ar draugiem, iedzert un dejot.”

pay-girl-truck-driver-1

Aizbraucot mājās, viņa strādā tēvam piederošajā kravas pārvadājumu uzņēmumā.

“Es zinu, ka jaunai sievietei tā ir visai neierasta profesija, bet manam tētim patīk braukt ar kravas mašīnām, un man patīk tas, ka mans darbs ir diezgan unikāls, jo draugi pārsvarā strādā normālās darba vietās veikalos un birojos.”

pay-girl-truck-driver-2

Lasi vēl: Viņa piedzima divreiz: stāsts par brīnumbērnu ar 2 dzimšanas dienām

Viņa stāsta, ka pirms 20 gadu sasniegšanas ir nokārtojusi trīs atsevišķus braukšanas eksāmenus pateicoties tēva atbalstam.

PIC FROM CATERS NEWS - (PICTURED: Amy Clark dressed up for a night out at university) - A glamorous student has swapped revision to drive a 44 tonne lorry across the country. Amy Clark, 19, from Broughton, North Lincolnshire, passed her lorry driving test just six months ago and is one of the youngest females to do so in the country. The young driver, who is currently studying business management at university, claims all her friends are desperate to travel with her across the country on one of her many lorry trips. Unlike the usual bar or nightclub work that most students endure while studying, Amy feels her part time job is by the far the best one around. But unfortunately shes only able to put her lorry driving skills to the test when shes back home. SEE CATERS COPY.

16 gadu vecumā viņa nokārtoja traktora vadīšanas eksāmenu, bet vienmēr bija vēlējusies iegūt kravas auto vadītāja apliecību. Sākumā viņa jutās nedroši, bet tagad ir pārliecināta par savām braukšanas prasmēm.

Lai nokārtotu kravas auto vadīšanas eksāmenu, Eimija trīs dienas pavadīja mācoties braukt, un pēdējā dienā ieguva apliecību.

pay-girl-truck-driver-3

“Braukt ar kravas auto nav tik grūti, kā varētu šķist,” viņa stāsta, “tikai ir dažas atšķirības vadot stūri.”

Viena no lielākajām atšķirībām ir tā, ka kravas automašīnai tiek uzskaitītas visas ceļā pavadītās stundas. Eimija stāsta, ka viņai ļoti patīk braukt tieši garās distances, kas ilgst vairākas stundas, un tas arī rada pārliecību par savām braukšanas prasmēm.

Eimija plāno strādāt pilnu slodzi katrās brīvdienās un svētku dienās, piemēram, Ziemassvētkos, Lieldienās, un arī vasaras brīvlaikā.

Viņa vēl nav izlēmusi, ar ko nodarbosies nākotnē, taču vienmēr varēs atgriezties pie kravas auto vadīšanas.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment