Ikviena cilvēka sapnis – ledus viesnīca

Ik gadu viesnīcas izveidei tik izmantotas 4000 tonnas dabīga ledus, kas izgriezts no Zviedrijas nacionālās upes Tornes. 2 mēnešu ilgā celtniecības procesā no ledus tiek izveidota neticami skaista ēka.

1 2 3

Sniega daudzums, kas nepieciešams ledus viesnīcas 50 istabu, baznīcas telpas un bāra izveidei ir tik liels, ka no tā varētu izveidot 700 miljonus sniega piku, tur esošās lustras vien ir izgatavotas no 1000 ar rokām izgrieztiem ledus kristāliem.

No decembra līdz aprīlim viesiem tiek pasniegti atspirdzinoši dzērieni ar ledu, pārējās sezonas laikā katrs viesis no rīta saņem karstu brūkleņu sulu un pēc siltā guļammaisa pamešanas tiek piedāvātas brokastis un saunas apmeklējums.

4 5 6 7 8

Viesnīca ir īpaša ar to, ka tās gaiteņos izvietoti brīnišķīgi mākslas darbi no ledus – tā ir liela greznība.

Viesnīcas šefpavārs Aleksandrs Meiers ir rūpīgi izveidojis ziemas ēdienkarti, piedāvājot viesiem vietējās delikateses ar modernu pieskārienu, tai skaitā egļu dzinumus, lācenes un smiltsērkšķus.

Viesi nakšņo vēsajās viesnīcas telpās, bet dienā viņiem tiek piedāvāts baudīt kalnu slēpošanu, zviedru saunas rituālu un apgūt izdzīvošanu arktiskajā klimatā.

Avots: www.mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment