Interesantas lietas, ko tu nezināji par saviem sapņiem un ko no tiem var gūt

saprot jaunu informāciju.

Pats izplatītākais sapnis? Otra pusīte tevi krāpj – ja esi pamodies nakts vidū aukstos sviedros, jo atkal esi sapņojis par to, kā tava otra pusīte tevi krāpj ar tavu labāko draugu, tu neesi vienīgais, kuram tā ir. Tie ir paši izplatītākie sapņi, bet tiem patiesībā nav nekāda sakara ar reālu krāpšanu, bet gan ar bailēm palikt vienam.

Vienā naktī tu vari redzēt ļoti daudz sapņu – vienā naktī tu neredzi tikai vienu sapni, tie var būt pat kāds ducis, tikai tu tos visus nespēj atcerēties. Mēs nakts laikā sapņojam katras 90 minūtes, un katra sapņošanas reize ir aizvien ilgāka, nekā iepriekšējā. Pirmais sapnis naktī ilgst aptuveni 5 minūtes un pēdējais sapnis, ko redzi, ir 45 minūtes ilgs. Cilvēkam dzīves laikā ir aptuveni 100 000 sapņu.

Tev var turpināties sapnis pēc īsas pamošanās – vai esi kādreiz pamodies no tik brīnišķīga sapņa, kuru vēlētos redzēt līdz galam? Tas ir iespējams! Vienkārši paliec ļoti mierīgs – nekustini nevienu muskuli, un tu dažu minūšu laikā ieslīgsi atpakaļ interesantajā sapnī. Kad ķermenis tiek pakustināts, tu sevi atvieno no sapņa, kurā biji pirms dažām sekundēm.

Atkārtoti sapņi tev par kaut ko vēsta – ja gandrīz katru nakti sapņo vienu un to pašu vai vismaz līdzīgu sapni, tas ir smadzeņu veids, kā tās cenšas tev kaut ko pateikt. Vajadzētu meklēt iemeslu šiem sapņiem, lai tu no tiem spētu atbrīvoties. Piemēram, sapņi, kad tev izkrīt visi zobi – tad iemesls ir jāmeklē vietā, kas ir saistīta ar zobiem. Zobi atrodas mutē, mute ir avots, ar kura palīdzību mēs komunicējam – tādēļ varbūt problēma ir rodama tajā, kā tu sarunājies ar citiem cilvēkiem, ka varbūt kādam esi izstāstījis par daudz vai arī kāda cita problēma, kas varētu būt saistīta ar runāšanu.

 

Avots:www.webmd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">vinchix</cite>

    man sapnī izkrita zobs un pēc neilga laika nomira cilveks. taa ir bijis 2x, masai izkrita sapnii 3 zobi, menesha laikaa nomira 3 pazinjas.

  • <cite class="fn">Olita Niedrite</cite>

    Kurš dzīvo ar prāta mehānsmu, tas sapnī redz tikai haotisku prāta atmiņas fragmentu kombinācijas.
    Tie, kuri trenē apziņu un tā ir plata, gaiša, sapnī spēj redzēt arī parādības, kuras nekad mūžā nekur nav varējuši būt ieraudzījuši, dzirdēt nekad nedzirdētus jēdzienu nosaukumus un tml. Viņi šad tad spēj uztvert reālo smalko pasauli
    Tie, kuri trenējas šamanismā, apzinātajos sapņos un tml, jau kontrolē savu sapņu ķermeni un vada to uz tām emanāciju pasaulēm, uz kurām vēlas., prāta atmiņu haosa tikpat kā vairs nav.
    Un vidusvariācijas.

  • <cite class="fn">@nna</cite>

    Daudzas reizes atkaartojaas sapnis par uudenskritumu Saulkrastos,liidz kuram nez kaadeel nekad netiku,tomer zinaaju,ka tas tur ir ,kaadreiz tur buuts un man atkal tur ir jaatiek .So uudenskritumu atradu… Kornvolaa, Anglijaa. Jaapiebilst,ka par taa reaalo eksistenci man nebija ne jausmas,nekad to ieprieks nebiju redzeejusi fotograafijaas,nekad par to nebiju neko dzirdeejusi. Staaveeju okeaana krastaa pie uudenskrituma un sapratu,ka tas ir tas pats – no sapna Saulkrastos … diivaina sajuuta.

  • Lasīju ka zinātnieki izmērījuši ,garākais sapnis ilgst 4sekundes

Leave a Comment