Īpatnējākā kafejnīca, kāda redzēta – šeit ir vērts paviesoties!

Visa māja un kafejnīca pieder izdomātai ģimenei – Topeliem (Toppels) – , un visā ēkā atrodas arī viņu personīgās mantas.

In the bathroom, the sink, toilet and bath are all topsy turvy 

Vannasistabā izlietne, klozetpods un vanna atrodas pie griestiem, ļaujot apmeklētājiem uzņemt dažādas interesantas un smieklīgas fotogrāfijas, piemēram, ar galvu podā.

There have been numerous photo shoots where visitors pose with their heads in the loo and over pieces of furniture like a writing desk

Virtuvē ēdiens tiek pasniegts uz galda, kas arī karājas no griestiem, bet bērnu guļamistabā pie griestiem atrodas spēļu auto sacīkšu trase.

In the kitchen, cooking implements and items of food hang from the roof

The layout means that visitors can pose in the rooms for photos with their feet on the ground, but it appears in pictures like they are actually standing on the ceiling 

Interjers ir izveidots tā, ka apmeklētāji uzņemtajās fotogrāfijas it kā stāv ar kājām pie griestem.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Toppels’ roadside cafe”

Protams, pašbilžu cienītāji ar prieku izmanto šīs ēkas fotosesijas potenciālu, bet pēc tam fotogrāfijas ievieto sociālajos tīklos, piemēram, Instagram un Facebook.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Toppels’ roadside cafe”

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau pēc nedēļas? Izsmalcinātu rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka ballīti draugu lokā, nedēļas atvaļinājums kādā no kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

Leave a Comment