Izdevniecība “Latvijas Mediji” laidusi klajā jaunākā kulinārijas blogera Roja Puķes grāmatu “Piparēdiens 2. #pavienkāršo”

Izdevniecība “Latvijas Mediji” laidusi klajā jaunākā kulinārijas blogera Roja Puķes, plašāk pazīstamā kā Pipars kulinārijas grāmatu “Piparēdiens 2. #pavienkāršo”.

Mājas nutella… Cēzariona salāti… Banānu kečups… Citronu maizītes, karstie lavaša rullīši un daudz kas cits – oriģināli, bet vienkārši, veikli pagatavojami un gardi apēdami pēc grūtas darba dienas vai draugu kompānijā brīvdienās. Blogeris, sociālo projektu veidotājs, uzņēmējs un autors Rojs jeb Pipars savā otrajā pavārgrāmatā paaugstina kulinārijas un garšas latiņu, nezaudējot draudzīgo stilu un rūpes par katra lasītāja labsajūtu.

“Rojs kā grāmatas autors paaugstinājis garšas latiņu, nezaudējot draudzīgo stilu un rūpes par katra lasītāja labsajūtu. Uz jautājumiem par to, kā viņš ir audzis un ko jaunu ieguvis, apgūstot praktiskās kulinārijas prasmes, Rojs atbild aizrautīgi un plaši – kā jau pasaulei atvērts jaunietis, kurā kūsā milzīgs potenciāls, pārliecība par savu mērķi un profesionāla zinātkāre”. Izdevniecības “Latvijas Mediji” redaktore Jūlija Dibovska.

“Gatavojot materiālu pirmajai recepšu grāmatai, man tas viss bija tāds neizzināts ceļojums. Gājiens pretī kam nezināmam, citādam. Strādājot pie otrās recepšu grāmatas, katru recepti atkārtoju vairākas reizes, jo bija lielāka atbildības sajūta pret to, ko publicēšu. Atbildības sajūta pret to cilvēku, kurš gatavos šīs receptes” grāmatas autors Rojs Puķe.

Piparam šobrīd ir 17.gadi, savu kulinārijas blogu viņš uzsāka deviņu gadu vecumā. Pipars aktīvi piedalās un atbalsta dažādus labdarības projektus un ir labdarības akcijas “PiparsPogai” aizsācējs, ar kuras palīdzību tiek vākti ziedojumi dažādiem labdarības projektiem. Par saviem neskaitāmajiem labdarības projektiem 2019.gadā ieguva titulu “Latvijas Lepnums”. 2020.gadā iznāca Roja Puķes pirmā recepšu grāmata “Piparēdiens”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment