Izskan pirmās spekulācijas par Mārtiņa Ķibilda pēkšņās nāves iemeslu – tiek vilktas paralēles ar citu iemīļotu TV cilvēku

Runa ir par Ēriku Niedru – citu Latvijā savulaik ļoti iemīļotu un spēcīgu TV raidījumu vadītāju. Arī viņa nāve tuviniekus un kolēģus pārsteidza un šokēja. Arī viņš bija liels darba rūķis, kurš nežēloja savu veselību izcilības vārdā.

 

Vēl iepriekšējā dienā pirms savas nāves Ēriks esot runāji ar kolēģiem par topošajiem projektiem un darbiem. Un tad viņa dzīve vienkārši apstājās. Vēlāk jau noskaidrojās, ka pēdējos gados darba smagums bija atstājis iespaidu uz Ērika Niedras veselību. Lai arī viņš daudz meditēja, nelietoja alkoholu un ēda ļoti veselīgi, darba spriedze un stress darīja savu.

Interesanti, ka dažādos pētījumos par darba vidi, darbs medijos tiek atzīs par vienu no stresainākajiem un kaitīgākajiem veselībai. Sevišķi televīzijā.

Lasi arī: Tikai 45 gadu vecumā mūžībā devies tautā iemīļotais TV raidījumu vadītājs Mārtiņš Ķibilds

Interesantu komentāru par abiem leģendārajiem TV personāžiem uzrakstījis reklāmu producents Andris Jurga:

“Latvijā ir vairāki labi raidījumu vadītāji, bet tādi, kas mani spējuši aizraut līdz sirds dziļumiem, ir tikai divi – Ēriks Niedra un Mārtiņš Ķibilds. Tagad abi varēs tikties un pārrunāt savas virsotnes.”

 

Mums atliek tikai pievienoties šai domai.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment