Izvēlies dārgakmeni un atklāj, ko tas saka par tavu likteni!

1. Pērle

Ja tevi visvairāk piesaista pērle, tas liecina par lepnumu un cēlumu. Tev piemīt viedums, žēlsirdība un bieži vien arī gara tīrība. Tu esi mierīgs, laipns un parasti domā, pirms runā. Pērle norāda arī uz to, ka tev priekšā ir pārmaiņas.

2. Rubīns

Ja tev patīk rubīns, tas nozīmē, ka esi kaislīgs, dedzīgs un pilns dzīvesspara. Tu proti gan saviļņot, gan likt citu cilvēku asinīm vārīties. Tu esi pilns enerģijas un, ja gatavojies pret kaut ko cīnīties – tavs pretinieks nožēlos šo dienu.

3. Dimants

Ja tu apstājies pie dimanta, tu esi stiprs, mērķtiecīgs un lepns. Tu dod spēku cilvēkiem sev apkārt. Tu esi bezbailīgs un drosmīgs. Tavā virzienā pašlaik dodas jauni piedzīvojumi!

4. Zils topāzs

Cilvēki, kurus pievelk zilais topāzs, ir mierīgi un savākti, bieži vien domīgi. Tev patīk izbaudīt dzīves klusos brīžus. Tev piemīt spēcinoša enerģija un nevainojamas komunikācijas prasmes, kuras tev tuvākajā nākotnē labi noderēs.

5. Peridots

Ja izvēlējies peridotu, tu visticamāk pēc dabas esi ziņkārīgs un izstaro prieku. Peridots ir noslēpumains un rets dārgakmens, ko var atrast dziļi zemē vai meteorītos, kuri drāzušies cauri kosmosam.

6. Akvamarīns

Ja izvēlējies akvamarīnu, ļoti iespējams, ka tu esi līdzcietīgs, kā arī tevi piesaista jūras un okeāni. Tu proti enerģiski debatēt un iesaistīties dēkainos piedzīvojumos. Ja pēdējā laikā esi juties garlaikots, nesatraucies, drīz tavā dzīvē ienāks kas jauns un aizraujošs!

7. Tanzanīts

Izvēle par labu tanzanītam liecina, ka tu esi juteklisks, ass un kaislīgs. Tev ir spēcīga aura, un citiem patīk atrasties tās tuvumā. Ja tevi piesaistījis šis dārgakmens, atceries, ka tev vienmēr jāuzticas saviem instinktiem. Tie parasti nekļūdās.

8. Citrīns

Ja tevi saista citrīns, tev piemīt dzirkstoša, radoša un diezgan pikanta personība. Ļoti iespējams, ka esi arī mīlošs un laipns. Citrīns simbolizē sparu un svaigumu. Cilvēki, kurus tas saista, prot novērtēt komandas darbu. Ja esi izvēlējies šo dārgakmeni, tu esi tas cilvēks, kurš kā saule spīd cauri tumšiem mākoņiem.

9. Rozā turmalīns

Cilvēki, kurus piesaista rozā turmalīns, ir maigi, jūtīgi un līdzcietīgi. Tu esi sirsnīgs un tava klātbūtne citiem šķiet mierinoša. Tas tomēr nenozīmē, ka tu esi vājš. Zinātnieki atklājuši, ka šis akmens izdala elektrisko lādiņu, kad tiek karsēts vai berzēts. Tāpat arī tu spēj kļūt diezgan elektrizēts, kad tevi uzkarsē nepareizajā veidā!

10. Ametists

Ja izvēlējies ametistu, tas norāda, ka esi dinamisks un gudrs. Tu izstaro spēku un godību. Nekas nestāv tev ceļā. Tu vari būt lieliska vecāka paraugs, taču neaizmirsti ik palaikam arī izpriecāties!

 

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment