Izvēlieties: tomāts, gurķis, melone vai arbūzs, un nosakiet cik saderīgs pāris esat! (TESTS)

Rezultāti:

Gurķis-melone

Šiem cilvēkiem raksturīga nopietnība un atbildīgums, kā arī zināms pragmatisms, spītība un noturība pret stresu. Šādi cilvēki ir ļoti izturīgi pret ārējo ietekmi. Viņiem nav tieksmes pēc atkarību izraisošām vielām. Šie cilvēki vienmēr izvirza augstus mērķus un cenšas no visas sirds, lai tos sasniegtu. Gurķu-melones cilvēki ir aktīvas atpūtas, sporta aktivitāšu un ceļošanas piekritēji.Attiecībās nav pārāk romantiski.

Gurķis-arbūzs

Šāda veida cilvēki bieži pārdzīvo par sīkumiem, lai gan viņi to cenšas neizrādīt. Aiz viņu ārēji mierīgās dabas slēpjas iekšēja spriedze. Viņi ir neprognozējami. Tieši par sīem cilvēkiem ir teiciens: klusie ūdeņi ir tie dziļākie. Šiem cilvēkiem nepatīk skandāli, taču viņi ir ļaunatminīgi – attiecīgi, ja uzsāksi kašķi, tad dabūsi dzirdēt daudz ko.

Tomāts-melone

Šie ir melanholiski, jūtīgi, taktiski un līdzsvaroti cilvēki. Viņiem ir lieliska gaume un viņi spēj novērtēt skaistas lietas.  Karjerā izvēlas mākslas ceļu. Attiecībās viņi bieži ir uzticīgi un maigi, taču egoisti.

Tomāts-arbūzs

Šāda veida cilvēki ir, ātras dabas, aktīvi, jautri un mēdz būt arī skandalozi, lai gan tai pat laikā viņiem patīk arī labi paēst, pagulēt un paslinkot. Patīk dzīvnieki. Augstu novērtē ērtības un mājīgumu. Komunikatīvās prasmes un emocionalitāte/empātija ļauj šiem cilvēkiem ātri izveidot draudzības. Viņi ir atvērti saziņā un bieži saka, ko viņi domā. Neprātība un godīgums ir viņu galvenais ierocis.

Saderība:

  • -vīrietis “tomāts-arbūzs” un sieviete “tomāts-melone”;
  • -vīrietis “gurķis-arbūzs” un sieviete “tomāts-arbūzs”;
  • -vīrietis “melone-tomāts” un sieviete “gurķis-melone”;
  • -vīrietis “melone-gurķis” un sieviete “gurķis-arbūzs”.

Lasi vēl: Psiholoģiskais tests: kādu ģimeni izvēlies Tu?

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment