Ja 40 gadus vecs vīrietis pēkšņi paziņos, ka vēlas precēties, tad pie viņa uzreiz izveidosies rinda

Kāds vientuļš pilsonis histērijā man uzrakstīja vēstuli smalkā rokrakstā. Izrādās, ja kāds vairāk vai mazāk kārtīgs četrdesmitgadīgs vīrietis vēlēsies precēties, tad uzreiz pie viņa sastāsies visu vecumu dāmu rinda.

Es vēl nezinu, kā šai informācijai vajadzēja mani ietekmēt. Vai man jāsāk šausmās trīcēt, vai pagaidām nedarīt neko. Bet, lūk, ko es nodomāju.

 

Pieņemsim, ka kāds vairāk vai mazāk pieklājīgs pilsonis, nomazgājies, veselās zeķēs, strādājošs, kurš nedzīvo ar māti, un kuram nav nepatīkama āriene, patiešām nolemj precēties. Guļ viņš uz sava personīgā dīvāna, savā personīgajā miteklī un domā: ai, man vajadzētu aprecēties.

Un tūlīt pat pie viņa durvīm materializējas dažādas neprecējušās sievietes, dažādās formās un dažāda izskata, un sāk uzstājīgi spiest uz zvana pogu. Vai tā tas notiek? Nu skaidrs, ka nē. Skaidrs, ka nāksies saskarties ar virkni grūtību.

 

  • Pati pirmā un lielākā grūtība būs tā, ka liela daļa sievietes – vienaudzes būs precējušās. Patiesībā es redzēju tabulu, kurā parādīts saraksts ar dažāda vecuma precēto un neprecēto vīriešu un sieviešu īpatsvaru, un secināju, ka neprecētu, šķirtu un atraitņu sieviešu procents šajā vecumā nav tik liels. Turklāt interesanti, ka ļoti stabils ir arī neprecētu sieviešu īpatsvars no 30 gadu vecuma.

Lasīt vēl –Sliktas ziņas Agra Daņiļeviča dzīve

 

  • Man iebildīs, ka vēl ir jaunākas sievietes (daudzas vēl ir brīvas). 20-25 gadus vecas. Bet kaut kas man saka, ka viņas dos priekšroku vai nu tāda paša vecuma, vai arī mazliet vecākam puisim. Un, lai izturētu šo konkurenci, jums ir jābūt vismaz izcilam izskatam vai ne mazāk izcilai bagātībai. Vai arī jākoncentrējas uz tām, kurām ir lielas problēmas attiecībās ar vienaudžiem, vai jāraugās uz pelēkajām pelēm.

  • Ir arī vecākas sievietes. Varētu šķist, ka viņas rokām un kājām rausies precēties. Viņām, starp citu, var būt pieauguši bērni, labs finansiālais stāvoklis un jau sakārtota dzīve. Bet šeit ir problēma – kā viņas ievilināt laulībā? Bērnus viņas vairs nedzemdēs, iespējams, kāzu kleitu viņas jau reiz ir vilkušas. Šajā gadījumā vajag piedāvāt kaut ko konkrētu: savstarpējo sapratni, savstarpēju palīdzību, dzīves uzlabošanos. Nepietiks, ja mēģināsi viņai iedot savas zeķes apmaiņā pret zīmogu pasē…

Protams, ikvienā noteikumā ir izņēmumi. Tostarp mīlestībā. Ir vīrieši, kuri ir tik gudri, skaisti un apburoši, ka viņi būs interesanti jebkura vecuma sievietēm.

Bet mēs par rindām runājam… Teiksim godīgi, vienīgā rinda, kura izveidosies pie parasta četrdesmit gadus veca vīrieša, kurš pēkšņi izdomājis precēties, būs sanitāru rinda…

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment