Ja pamani ŠO savā sapnī, tad visdrīzāk sapnis piepildīsies!

Reizēm nosapņotie sapņi ir tik reāli, ka nevar saprast – tas notika pa īstam vai ne..Uzzini, vai tavas nakts vīzijas, kuras tava zemapziņa tev cenšas pateikt, piepildīsies!

Pazīmes, kas var liecināt par tavu sapņu piepildīšanos:

Viss ir skaidrs un visam ir jēga

Spēja izprast notiekošo miegā un nomodā ir krietni uzlabojusies, tā palīdz tev saskatīt kopainu dažādās situācijās. Tu visu saskati citā gaismā un izproti to, kas kādreiz bija mistisks vai pat bezjēdzīgs. Tavs ceļš ir labi definēts un tavā rīcībā ir neskaitāmi resursi. Tu itin visā saskati jēgu.

Cilvēki ir izpalīdzīgi un produktīvi

Ar tevi notiek labas lietas. Viss, tai skaitā arī cilvēki, jūtas iedrošināti palīdzēt tev sasniegt mērķi. Šķiet, ka visi zina, ko tu vēlies panākt. Pievērs tam uzmanību un saliec kopā informāciju. Starp to, kas tev nepieciešams un to, ko saka cilvēki atrodams tev nepieciešamais risinājums, esi vērīgs!

Tev piedāvā palīdzēt un apdāvina ar dāvanām

Lūkojies ar vērīgu aci, pa ceļam tu sastapsi apslēptus instrumentus, kurus vari izmantot tālākā ceļa būvniecībai. Visums tev piedāvā dažādus piedzīvojumus un jaunas iespējas satikt cilvēkus. Kurš gan zina, kur tevi aizvedīs nākamais atšķetinātais pavediens?

Tu esi pašpārliecināts neziņas priekšā

Sapņi un dzīve pati par sevi ir pārsteigumu pilna. Dzīves elementiem nostājoties tev par labu, piedzīvosi pašpārliecinātību dodoties sapņu virzienā. Tu tici savām spējām un mērķim, pat tad, ja nespēj izskaidrot kādēļ. Sapņiem iezīmējot jaunus ceļus, dzīve raiti rit kalnā augšā un atkal iezīmējas jauni sapņi, kurus īstenot tālāk. Šis cikls uzņem apgriezienus, viss, kas tev jādara – jākoncentrējas mērķiem un vēlmēm.

Tavi sapņi atspoguļo to, kas notiek realitātē

Guļot mēs neapzināti meklējam radošus risinājumus problēmām. Lai arī tā nešķiet, sapņošanas process ir ļoti svarīgs. Jo vairāk apzināmies to, ka sapņojam, jo biežāk spējam izmantot sapņos rastos risinājumus ikdienā.

Lasi vēl: Eksperti noskaidrojuši par ko sapņo suņi – šo izlasot, tu notiekti iesi apskaut savu mīluli

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment