JĀ, tas ir iespējams – kā attīstīt telepātiju?

Otrais solis

Samazini savu ķermenisko uztveri

Viens no telepātijas noteikumiem ir atšķirt sevi no sava ķermeņa. Tas palīdzēs fokusēties uz savu prātu un domu, ko vēlies nosūtīt. Lai to izdarītu, vari izmantot austiņas, kurās atskaņo neitrālu mūziku vai skaņu, vai arī uzvelc uz acīm brilles, kurām nav iespējams redzēt cauri.

Šis solis ir svarīgāks saņēmējam – ja viņam galvā darīsies citas traucējošas domas, viņš nespēs saņemt sūtītāja ziņu.

Trešais solis

Iesaisties enerģiskā saskarsmē

Tas nozīmē, ka starp sūtītāju un saņēmēju ir jāpastāv kādai saiknei. Pluss ir tad, ja tas ir tavs labākais draugs vai arī kāds, ar kuru tev ir kopīgas intereses un dzīves uztvere. Ja cilvēks nav ļoti pazīstams, tad vispirms ir jāuzdod kādi jautājumi, kas jūs satuvinās, piemēram, “kāda ir tava mīļākā krāsa?”, “uz kādu valsti tu vēlētos doties?”.

Kad šī saikne ir nodibināta, tev būs jācenšas nolasīt otra cilvēka domas, pirms tās nāk pār viņa lūpām.

Nodibinātā saikne pastāvēs ilgu laiku – pat vairākus mēnešus pēc tam, kad tā tiks nodibināta – tā ļoti palīdzēs telepātijai izdoties.

Ceturtais solis

Izstaipi muskuļus

Šis solis ir izstrādāts, lai palīdzētu tev relaksēties – atbrīvot prātu, lai būtu vieglāk koncentrēties. Vislabākais variants ir nodarboties ar jogu. Paņem paklājiņu, apsēdies ar sakrustotām kājām, iztaisno muguru, aizver acis – lēnām stiep rokas uz augšu, beigās saspiežot plaukstas kopā. Veic dziļas ieelpas un izelpas.

Atceries, ka mērķis ir relaksēties, tādēļ neapgrūtini sevi par daudz.

Attēlu rezultāti vaicājumam “yoga”

Piektais solis

Meditē, nomierini prātu

Aizver acis, ar taisnu muguru sēžot krēslā. Fokusējies uz skaidrajām domām savā prātā. Atbrīvojies no mazajām traucējošajām domām – tā tu aizgaiņāsi nelabvēlīgo enerģiju.

Sestais solis

Izlemiet, kurš būs sūtītājs un kurš – saņēmējs

Katrai no šīm lomām ir atšķirīgas atbildības. Ja neizlemsiet, pirms sākat šo procesu, nekas neizdosies.

OTRĀ DAĻA

Pirmais solis

Nosēdieties viens otram pretī

Uz krēsliem ar iztaisnotām mugurām nosēdieties viens otram pretī. Acīm ir jābūt aizvērtām.

Otrais solis

Galvā iztēlojies saņēmēju

Ar acīm ciet sūtītājam pēc iespējas skaidrāk ir jāiztēlojas ziņas saņēmējs. Prātā domā par dažādām detaļām – acu krāsu, matu krāsu, drēbēm, personības iezīmēm, utt.

Attēlu rezultāti vaicājumam “closed eyes”

Trešais solis

Savienojiet prātus

Sūtītājam sev priekšā ir jāiztēlojas sudraba caurule. Šī caurule savieno sūtītāja un saņēmēja prātus. Savs prāts ir jānoskaņo uz to, ka ziņa tiks sūtīta caur šo cauruli.

Ceturtais solis

Iztēlojies ziņu, ko vēlies nosūtīt

Tas var būt jebkas, kaut vai priekšmets – ābols, zīmulis, utt. Tev detalizēti tas ir jāiztēlojas savā galvā – kāda ir tā krāsa, kam tas ir paredzēts, cik liels tas ir. Tāpat tev ir jāieliek šajā priekšmetā sajūtas. Kā tu jūties, ēdot ābolu? Kad tu zīmē, izmantojot krāsainos zīmuļus?

Lasi vēl: Kā Tavu uzvedību ietekmē domas par Dievu?

Piektais solis

Ziņas nosūtīšana

Kad galvā esi iztēlojies detalizētu ziņu, prātā sūti to caur savu sudraba cauruli. Tev ir jātic, ka ziņa izies cauri šai caurulei un nonāks pie saņēmēja. Grūd to cauri ar visu savu smadzeņu spēku. Būs nepieciešamas aptuveni 15 minūtes, lai ziņa nonāktu pie saņēmēja.

Sestais solis

Pieraksti to, kas ienāk saņēmēja prātā

Saņēmējam ir jākoncentrējas uz saņemtajiem signāliem – arī viņam ir jāiztēlojas sudraba caurule un enerģija, kas tai plūst cauri. Pēc tam saņēmējs pieraksta to, kas viņam ir iešāvies galvā. Tā var būt sajūta, attēls vai abi. Katrai detaļai ir jātiek pierakstītai.

Attēlu rezultāti vaicājumam “write down”

Septītais solis

Salīdziniet rezultātus

Palūkojies, ko ir pierakstījis saņēmējs – vai tā ir ziņa, ko tu sūtīji? Ja jā, tad varat turpināt mācību procesu, bet, ja nē, tad sāciet visu no sākuma. Pameditējiet un aiziet!

Avots: wikihow.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Maija</cite>

    Telepātija manī ir attīstījusies pati – no šokējošiem, ( saistībā ar bērnu tēva izlēcieniem ) dzīves apstākļiem. Gan jau no bērnības esmu Dieva balsi dzirdējusi, bet ģimenes dzīves laikā man radušās spējas, ka dzirdu savu bērnu balsi, ja viņi man ko noslēpt grib, kā arī draugu un darba kolēģu uzvedību pret mani. Man ir drošs Sargeņģelis, kurš man dod atbildi, ja uzdodu viņam jautājumu. Tās ir Dieva dotas spējas.

Leave a Comment