Ja tev piemīt šīs prasmes, tu esi īsts vīrietis

 

Lūk, iepazīsties ar šīm prasmēm, kuras tev būtu jāzina:

Kā sasiet kaklasaiti

Lai arī sabiedrībā valda neformālais ģērbšanās stils, un pat miljardieri un uzņēmumu vadītāji izvēlas valkāt jakas ar kapucēm, katram vīrietim tomēr vajadzētu zināt, kā sasiet kaklasaiti. Kāzas, bēres vai darba intervijas ir tikai daži no gadījumiem, kad ir pieņemts vilkt kaklasaiti, turklāt tavā dzīvē netrūks arī citu oficiālu pasākumu. Tu noteikti nevēlies arī pēc 30 gadu sasniegšanas joprojām prasīt mammai, lai palīdz sasiet kaklasaiti.

Kā iekurināt ugunskuru

Starp vīrieti un uguni pastāv pirmatnēja saikne. Lai arī uguns vairs nav vajadzīga, lai izdzīvotu, šī saikne paliek nemainīga. Uguns ir uzmundrinoša un bīstama, bet tajā pašā laikā arī nomierina un sniedz drošības sajūtu. Nekas nespēj aizstāt vakaru zem klajas debess, sēžot apkārt ugunskuram, rušinot ogles un domājot par lielajiem dzīves jautājumiem.

Zināt, kā iekurināt ugunskuru, ir svarīgi arī tāpēc, lai varētu pagatavot maltīti gan sev, gan visiem pārējiem. Speciālo iekura klucīšu izmantošana ir vislielākais apkaunojums un grēks, ko iespējams pieļaut, un tas tevi taisnā ceļā nosūtīs tumšākajiem elles nostūriem.

Kā piekārt gleznu pie sienas

Šis, iespējams, ir visbiežāk dzirdētais lūgums saistībā ar mājās veicamajiem darbiem. Nav vajadzības perfekti zināt visus sīkumus, bet pietiek ar pamatzināšanām, piemēram, kā piekārt gleznu un kur to labāk novietot, lai mājās radītu patīkamu atmosfēru gan sev un ģimenei, gan arī viesiem.

Kā nospodrināt apavus

Spīdīgas kurpes var papildināt klasisko tēlu un piešķirt vajadzīgo akcentu, turklāt kurpju spodrināšana ir patīkams process, kas palīdz nomierināt prātu. Atkārtoti rokas vēzieni ar švammīti vai lupatiņu un patīkamā kurpju smēres smarža ļauj nokļūt gandrīz vai meditatīvā stāvoklī.

Grāmatu lasīšana

Tie ir tikai četri soļi – atver grāmatu, izlasi to, aizver grāmatu, un ņem nākošo. Lasīt ir ļoti vienkārši, ja to dari, lai atpūstos. Tomēr pastāv vairāki lasīšanas veidi, piemēram, kad grāmatā mēģini atrast sev vajadzīgo informāciju. Šādos gadījumos ir jāzina konkrētas lasīšanas metodes, lai spētu iedziļināties tekstā un atlasīt tikai galveno informāciju.

Spēja labi izstāstīt joku

Laikā, kad internets ir pārpildīts ar jokiem un smieklīgiem video, māksla labi izstāstīt joku ir gandrīz vai izmirstoša prasme. Ja zināsi, kā sasmīdināt cilvēkus bez video, kur kādam iesper pa kājstarpi, tad spēsi izcelties  pārējo vidū. Ja nonāksi vietā, kur nav interneta un tīkla pārklājuma, tad labs un īstajā brīdī pastāstīts joks būs viens no dažiem veidiem, kā izklaidēties.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment