Svaigi spiestu un tīru biešu sulu dzert ir ļoti nepatīkami, jo organismam to pārvārīt ir ārkārtīgi grūti, tā varētu kairināt kuņģa un zarnu traktu.
Mēs iesakām šo sulu jaukt ar citām sastāvdaļām, katru dienu pakāpeniski palielinot biešu sulas daudzumu tajā, lai spētu novērt organisma reakciju.
Biete ir lielisks dārzenis, kas spēj nodrošināt skābju un sārmu līdzsvaru organismā. Bietēs esošais betaīns palīdz organismam daudz vieglāk uzsūkt olbaltumvielas. Tās uzlabos aknu darbību, palīdzot organismam daudz ātrāk izvadīt vielmaiņas gala produktus – atkritumus un šlakvielas, kuras ļoti nepieciešams izvadīt, ja vēlaties zaudēt lieko svaru.
Lasi vēl: Veselīgie biešu čipsi
Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt kā pagatavot šo dzērienu!
Tevi noteikti interesēs
- Audzēju sīpolus līdz 200 gramiem – 3 lauku metodes no agronomaby Rinalds Bergmanis
- Tas nav noticis 140 gadus – sinoptiķi brīdina par aukstu maiju un netipiskām dabas anomālijāmby Sandra Ločmele
- TV raidījumu vadītājs Armands Simsons intervijā izteica nepatīkamus vārdus par sievu Ivetuby Rinalds Bergmanis