Svaigi spiestu un tīru biešu sulu dzert ir ļoti nepatīkami, jo organismam to pārvārīt ir ārkārtīgi grūti, tā varētu kairināt kuņģa un zarnu traktu.
Mēs iesakām šo sulu jaukt ar citām sastāvdaļām, katru dienu pakāpeniski palielinot biešu sulas daudzumu tajā, lai spētu novērt organisma reakciju.
VIDEO:
Biete ir lielisks dārzenis, kas spēj nodrošināt skābju un sārmu līdzsvaru organismā. Bietēs esošais betaīns palīdz organismam daudz vieglāk uzsūkt olbaltumvielas. Tās uzlabos aknu darbību, palīdzot organismam daudz ātrāk izvadīt vielmaiņas gala produktus – atkritumus un šlakvielas, kuras ļoti nepieciešams izvadīt, ja vēlaties zaudēt lieko svaru.
Lasi vēl: Veselīgie biešu čipsi
Tevi arī varētu interesēt
Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt kā pagatavot šo dzērienu!
Tevi noteikti interesēs
- 8 zīmes, kas liecina, ka konkrētais cilvēks jūs ciena pat tad, kad neesat blakus
- “Tas sāksies 4. novembrī un ilgs 120 stundas no vietas”: sinoptiķi atklāj, kam var gatavoties
- “Kaut kādas “kapeiciņas” tur ir…”: viens no turīgākajiem latviešiem, miljonārs Raimonds Gerkens atklāti par savu pensiju
- Atklāšu manas ģimenes iecienītāko salātu recepti: ”Skudrupūzni” var pagatavot no vienkāršām sastāvdaļām
- Meteorologi atjaunina laika prognozi pēdējam rudens mēnesim: ”Novembra vidu būs drausmīgs”
- Ieraudzījis pazīstamu gredzenu viesmīles pirkstā, uzņēmējs uzdeva vienu vienīgu jautājumu uz kuru viesmīle nevarēja atbildēt







