Svaigi spiestu un tīru biešu sulu dzert ir ļoti nepatīkami, jo organismam to pārvārīt ir ārkārtīgi grūti, tā varētu kairināt kuņģa un zarnu traktu.
Mēs iesakām šo sulu jaukt ar citām sastāvdaļām, katru dienu pakāpeniski palielinot biešu sulas daudzumu tajā, lai spētu novērt organisma reakciju.
VIDEO:
Biete ir lielisks dārzenis, kas spēj nodrošināt skābju un sārmu līdzsvaru organismā. Bietēs esošais betaīns palīdz organismam daudz vieglāk uzsūkt olbaltumvielas. Tās uzlabos aknu darbību, palīdzot organismam daudz ātrāk izvadīt vielmaiņas gala produktus – atkritumus un šlakvielas, kuras ļoti nepieciešams izvadīt, ja vēlaties zaudēt lieko svaru.
Lasi vēl: Veselīgie biešu čipsi
Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt kā pagatavot šo dzērienu!
Tevi noteikti interesēs
- Kad gribas kaut ko vieglu, bet īpaši gardu, ņemu vistas fileju un jau pēc 10 minūtēm ceļu galdā svinīgu Jaungada uzkodu, kas garšo visiem
- Izziņots svētku laika pārtikas veikalu darba laiks: 1. janvārī būs atvērti vien divi lielveikalu tīkli
- Piecus gadus māsīca nebija braukusi ciemos, bet te pēkšņi paziņo, ka ieradīsies – un tad sākās jautākais…
- Ir zināms, kad Latvijā sāksies astronomiskā ziema: sinoptiķu prognozes liecina par tuvojošos spēcīgu aukstumu
- Dabas pētnieks Ilmārs Tīrmanis brīdina latviešus: ”Ja sākāt, tad nedrīkst to pārtraukt līdz pat pavasarim”
- Ko nevajadzētu darīt 16. decembrī, pretējā gadījumā laime un labklājība var pamest jūsu mājas: tautas zīmes Vēja dienai








