Sastāvdaļas:
- 2 mazas, svaigas bietes
- 1 neliels ābols
- 50 g melleņu vai zileņu
- 300 ml ūdens
- 1 tējkarote sarīvēta ingvera
Pagatavošana:
Gan bietes, gan ābolus nomizojiet un sagrieziet mazos gabaliņos. Visas sastāvdaļas sajauciet blenderī, līdz iegūta viendabīga masa. Iegūto biezenim līdzīgo masu atšķaidiet ar ūdeni un samaisiet.
Lietot nepieciešams uzreiz pēc pagatavošanas.
Esiet veseli!
Lasi vēl: Veselīgie biešu čipsi
Avots: fithacker.ru
Tevi noteikti interesēs
- Pārdevēja no Latvijas atklāj noslēpumus: kādus paņēmienus veikali izmanto, lai mēs pirktu vairākby Rinalds Bergmanis
- Septembra beigas būs neparastas: sinoptiķi atklājuši, kur gaidāmas spēcīgas lietavasby Sandra Vīgante
- “Patiešām dievīgi garšīgi!”: dārza influenceris Dāvids padalās ar kūpinātās vistiņas recepti, ko pats gatavo mājās (+ VIDEO)by Laura Andersone