Sastāvdaļas:
- 2 mazas, svaigas bietes
- 1 neliels ābols
- 50 g melleņu vai zileņu
- 300 ml ūdens
- 1 tējkarote sarīvēta ingvera
Pagatavošana:
Gan bietes, gan ābolus nomizojiet un sagrieziet mazos gabaliņos. Visas sastāvdaļas sajauciet blenderī, līdz iegūta viendabīga masa. Iegūto biezenim līdzīgo masu atšķaidiet ar ūdeni un samaisiet.
Lietot nepieciešams uzreiz pēc pagatavošanas.
Esiet veseli!
Lasi vēl: Veselīgie biešu čipsi
Avots: fithacker.ru
Tevi noteikti interesēs
- Teātra īpašnieks starp skatuves dēļiem atrada vecu maku – kad vīrietis to atvēra, tas bija tikai sākumsby Sandra Ločmele
- Latvijā bankomātos tiek uzsākta jaunas funkcijas ieviešana – tā atvieglos klientiem dzīviby Sandra Ločmele
- Tas sāksies 14.maijā: krusa, lietus, auksts vējš – meteorologs Toms Bricis neiepriecina ar šīs nedēļas prognozēmby Laura Blūma