Sastāvdaļas:
- 2 mazas, svaigas bietes
- 1 neliels ābols
- 50 g melleņu vai zileņu
- 300 ml ūdens
- 1 tējkarote sarīvēta ingvera
Pagatavošana:
Gan bietes, gan ābolus nomizojiet un sagrieziet mazos gabaliņos. Visas sastāvdaļas sajauciet blenderī, līdz iegūta viendabīga masa. Iegūto biezenim līdzīgo masu atšķaidiet ar ūdeni un samaisiet.
Lietot nepieciešams uzreiz pēc pagatavošanas.
Esiet veseli!
Lasi vēl: Veselīgie biešu čipsi
Avots: fithacker.ru
Tevi noteikti interesēs
- Tas sāksies jūlija pēdējās dienās: ”Laikapstākļi satrakosies un īpaši to jutīsim 26.jūlija vakarā”by Sandra Vīgante
- Producents Matīss Kaža dalās ar informāciju par to, vai tiks veidots filmas “Straume” turpinājumsby Sandra Vīgante
- “Imants vienmēr man ir teicis…”: dziedātāja Olga Rajecka atklāti runā par talantīgo komponistu Imantu Kalniņu (+ VIDEO)by Laura Andersone