Sastāvdaļas:
- 2 mazas, svaigas bietes
- 1 neliels ābols
- 50 g melleņu vai zileņu
- 300 ml ūdens
- 1 tējkarote sarīvēta ingvera
Pagatavošana:
Gan bietes, gan ābolus nomizojiet un sagrieziet mazos gabaliņos. Visas sastāvdaļas sajauciet blenderī, līdz iegūta viendabīga masa. Iegūto biezenim līdzīgo masu atšķaidiet ar ūdeni un samaisiet.
Lietot nepieciešams uzreiz pēc pagatavošanas.
Esiet veseli!
Lasi vēl: Veselīgie biešu čipsi
Avots: fithacker.ru
Tevi noteikti interesēs
- Samazināts kaloriju daudzumu. Kā cept zivis, lai tās neuzsūktu tik daudz taukuby Anete Vītola
- Tā nav nedz ģerānija, nedz lavanda – viens augs, kas ir īpaši izturīgs un piemērots šim pavasarim, lai izrotātu savu balkonuby Oskars Andersons
- 43 gadu vecumā mūžībā devusies romantisko filmu aktrise; viņa līdz pēdējam ticēja, ka viss būs labiby Sandra Ločmele