Jauna alternatīva zārkiem! Vai Tu gribētu atdusēties šādā veidojumā?

kapsula3

Mūsu platuma grādos aprakšana zārkā ir visizplatītākā apbedīšanas metode. Pamazām tiek ievesta arī kremēšana, bet vai šis veids spēs gūt popularitāti arī pie mums?

Bieži vien nāve pienāk negaidot un pārsteidz mūs nesagatavotus pat tad, kad ļoti labi saprotam, ka tas reiz notiks ar ikvienu no mums. Tāpēc ir interesanti papētīt kādas ir iespējas sava ķermeņa apbedīšanā. Un šī ir viena varen’ laba ideja!

Lai uzzinātu, kādā veidā Tevi var guldīt zem zemes, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">M</cite>

    Ja kāds vēl mācētu pirms raksta publicēšanas atrast kļūdas tekstā, būtu pavisam labi. Mūsdienās ar nepabeigtu bērnudārza izglītību ir krietni par maz!

    • <cite class="fn">i</cite>

      Vai Tev ar šo komentāru diena kļūst saulaināka? Pirms norādi uz citu kļūdām ar bērnudārza izglītību, pasties uz savām. Nākotnē, lai Tu zinātu pēc katras domuzīmes ir jāliek atstarpe. Bet laikam Tev to bērnudārzā nemācija.

      Cik labi šeit noder teksts… -> Cik mēs tomēr cilvēki esam vareni spriest par citu kļūdām, neredzot savējās. Lai jau tas prieks tiek tiem kuri nekad nekļūdās un piedzima “PERFEKTI” . Jauku un saulainu dienu. /autors nezināms/

    • <cite class="fn">Čāpiņa</cite>

      Ja tu esi tik, piedod, “STULBS/A” un savu laiku velti tik pat stulbiem komentāriem, tad atvaino, tu esi “SŪDS” ( pat bez kociņa )

  • <cite class="fn">Justīne</cite>

    Piemēram, ja kāds tuvinieks vēlēsies atnākt uzlikt kādu puķi vai ko tādu, kā tas būs iespējams?

Leave a Comment