Jaunais Crossland X ir gatavs visam

Radīts jums. Darbam, atpūtai, ģimenei, jums pašam… Crossland X ir gatavs visam, pateicoties izcilai pielāgojamībai, klasē vadošajām inovācijām un izteiksmīgam apvidus auto dizainam.

Par 30% spožāki led priekšējie lukturi.

LED priekšējie lukturi ir par 30% spožāki nekā parastās halogēna spuldzes un nodrošina optimālu apgaismojumu jebkurā braukšanas situācijā.

• Tālo gaismu palīgsistēma: automātiski uztver pretim braucošus transportlīdzekļus un pārslēdz tālās gaismas uz tuvajām, neradot risku apžilbināt citus braucējus.
• Pagriezienu gaismas: nodrošina labāku redzamību līkumos un stāvvietās. Tās tiek aktivizētas automātiski, kad braukšanas ātrums ir mazāks par 40 km/h un tiek ieslēgti pagriezienu rādītāji vai uztverts noteikts stūres pagrieziena leņķis. Braukšana naktī kļuvusi daudz drošāka un mierīgāka.

180° atpakaļskata kamera.

Laba redzamība, braucot atpakaļgaitā: 180° panorāmas skata aizmugurējā kamera ļauj redzēt pat aiz līkumiem, savukārt automātiskā parkošanās palīgsistēma ļauj izbraukt no stāvvietām, pat nepieskaroties stūrei.

Vējstikla displejs.
Vējstikla displejs attēlo braukšanas pamatinformāciju uz vējstikla, lai jums nebūtu jānovērš acis no ceļa.
Vējstikla displejā tiek automātiski attēlota šāda noderīga informācija:
• braukšanas ātrums
• ceļa zīmju atpazīšanas sistēmas uztvertie ātruma ierobežojumi un to atcelšanas zīmes
• kruīza kontroles un ātruma ierobežojuma iestatītais ātrums
• priekšējās sadursmes brīdinājums un navigācijas norādījumi

Inteliģenta avārijas bremzēšanas sistēma.
Katram gadījumam: pateicoties automātiskajai avārijas bremzēšanas palīgsistēmai ar gājēju uzraudzības funkciju, atrašanās uz ceļa ir kļuvusi drošāka gan jums, gan citiem.

Rakstu iesaka:
Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment