Jauns skaistuma industrijas joks- dāvana Tavai draudzenei!

Nu Amerikāņu skaistuma industrija un aktrise Kamerona Diaza apgalvo, ka sievietēm vairs nav nepieciešams vaksēt, skūt vai citādā veidā atbrīvoties no ķermeņa “liekā” apmatojuma, it īpaši dzimumorgānu rajonā.

Tomēr ir radusies arī sliktā ziņa: viņi apgalvo, ka ir laiks sākt lietot dezodorantu zonā zem krūtīm. 

Visa miljardu vērtā skaistuma industrija balstās tikai uz to, ka tā rada nedrošību un šaubas par sieviešu ķermeņiem, kuras ļoti viegli un stingri ieaug sieviešu prātos, pēc tam ļoti ērti piedāvājot to labot un “novērst”, lietojot skaistuma industrijas radītos produktus. Šis , krūšu dezodorants, visticamāk tā arī neiegūs lielu pieprasījumu, bet ir daudzi produkti, kuri ir sieviešu ikdienas rutīnā, lai pietuvotos skaistuma standartiem. Vīrieši sūkstas par to, ka vannas istabas plauktiņš ir 95% noklāts ar sievietes produktiem, bet tas ir tikai tāpēc, ka mediji un industrijas skalo gan sieviešu, gan vīriešu smadzenes par “skaistuma ideāliem”.

breast doe

Sievietes ir zem nemitīga spiediena par to, kā tām ir jāizskatās, jāsmaržo un cik matu viņām ir jābūt uz visa ķermeņa. Ir aprēķināts, ka sievietes skaistumkopšanai tērē 3 reizes vairāk, nekā vīrieši.

Vidējais sievietes apraksts: “Sievietes nēsā kurpes, kuras ir neērtas un nestabilas. Viņas izrauj matiņus no visa ķermeņa, izņemot no galva un beigās vēl piezīmējot papildus matiņus uzacīs. Viņu nagi, lūpas uz plakstiņi iegūst tādus toņus, kādi vispār dabā nav sastopami. Viņas cenšas padarīt visu savu ķermeni tievu, izņemot krūtis un dibenu, kurus reizēm “pielabo” ar silikonu vai polsteriem. ”

freash breast

Mēs esam dīvaina suga. Paši radām problēmas, cīnāmies ar tām un ciešam no tām.

Avots: theguardian.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies: https://goo.gl/R6VdrB sagaidi izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment