Jūs nekad neiedomāsieties, par ko strādā šī skaistulīte – viņa spēj sadot jebkuram vīrietim!

 

13626461_1216840828335974_4308802940619722298_n

Daudziem zināms, ka Izraēlā teju katra sieviete atrodas militārajā dienestā. Kad mēs iedomājamies par to, kā izskatās militārās sievietes, priekšā rādās ne tik pievilcīga aina. 

Dubļaini zābaki, nav nekādas kosmētikas, un mati paslēpti zem beretes. Tas jau nu tiešām nepadara viņas daiļākas.

Taču šī skaistulīte lauzīs jebkurus stereotipus.

Modele no Izraēlas Marija Domarka kļuva slavena savu Instagram fotogrāfiju dēļ, kur viņa ar lepnumu pozē armijas tērpā.

Kad daiļā būtne ar skaisto augumu saņēma pavēsti, viņa ne brīdi nešaubījās par savu izvēli dienēt armijā. Marija pienācīgi nodienēja nepieciešamo laiku, paralēli liekot internetā savas fotogrāfijas.

Šķir lapu tālāk, lai redzētu, kā izskatās šī daiļaviņa militārā tērpā!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Gribi jau šogad normāli, kā pie cilvēkiem, nosvinēt Ziemassvētkus, sagaidīt ģimenes un draugu lokā Jauno gadu, neknapinoties un neierobežojot vēlmes? Nu jau kādu laiku darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas.

Leave a Comment