Kā dzīvoja, un kā tagad dzīvo slavenais Maiks Taisons!

Maiks Taisons ir cilvēks, kurš savā dzīvē piedzīvojis visus iespējamos līkločus – no smagas bērnības, līdz pasaules slavai un super bagātnieka statusam, un tad atkal kritiens zemu lejā… Tagad izskatās, ka Maiks ir atradis savu vietu dzīvē un ir laimīgs…

Ko tieši viņš tagad dara, un ko viņš pats saka?

Boksa karjeras zenītā Taisona bagātība tika lēsta 400 miljonu dolāru apmērā. Tomēr viņa izšķērdīgais dzīves veids un nepareizie cilvēki apkārt, nozīmēja to, ka vien nieka 10 gados, kopš savas slavas zenīta, Maiks bija bankrotējis… viņš bija notērējis visu savu bagātību ballītēs, dārgās izklaidēs, automašīnās utt! Piemēram, viņa mājā Ohaio štatā tika iebūvēta vanna, kura vien maksāja 2 miljonus…

Vanna bijušajā Maika Taisona majā. Vanna vien izmaksāja 2 miljonus dolāru.

 

Maiks kādā intervijā atzinās, ka viņš visu savu dzīvi līdz šim bija izšķērdējis darot nevajadzīgas lietas. Tomēr tagad viņš ir mainījies un piecēlies no jauna. Kā jau ne reizi vien savā boksa karjerā. Viņš piedalās daudzos izklaides un popkultūras projektos, nostiprinot savu zīmolu. Tāpat viņš pievērsies labdarības projektiem.

Viņa pamatnodarbe šobrīd? Tieciet vai nē, bet Maiks pievērsies marihuānas audzēšanai (vairākos ASV štatos tas ir legāls bizness)! Viņš atzinās, ka tagad ar to nopelna aptuveni 500 tūkstošus dolāru mēnesī – neskaitot citus projektus un ienākumus!

Lasi arī: Večuks ieraudzīja divas kailas meitenes peldamies viņa dīķī. Tas, ko viņš pateica, bija vienkārši satriecoši!

Nesen Taisons nopublicēja interesantu publisko vēstījumu par savu dzīvi, un mēs iesakām to izlasīt katram! Tie ir spēcīgi vārdi, kas parāda, kā uzvarēt savas dzīves cīņā!

 

Šķir otru lapu, lai izlasītu vēstuli

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment