Kā ģērbties, lai kļūtu veiksmīgāks

Oranžā krāsa

Tā stiprinās tavu radošo garu. Ja tu strādā radošu darbu, ģērbies oranžās nokrāsās. Oranžā ir siltuma, vitalitātes un radoša gara krāsa – tā stimulē smadzenes izmēģināt jaunas idejas, jaunus darba veidus. Radošas idejas un māksliniecisku iztēli īpaši stimulē aprikožu krāsa. 

Sarkanā krāsa

Sarkanā krāsa izvirza tevi uzmanības centrā – tā ir enerģijas pilna, vibrējoša un liecina par pašapziņu. Velc mugurā sarkanas drēbes, ja gribi pievērst sev uzmanību.

Sarkans liek justies drosmīgam. Ja tevi biedē kāda sanāksme vai kāds uzdevums, ja tev trūkst enerģijas vai esi sliktā garastāvoklī, uzmundrini sevi ar sarkano krāsu. Visam komplektam nav obligāti jābūt sarkanam, pat tikai sarkana šalle vai kaklasaite vairos tavu pašpaļāvību.

Zilā krāsa

Zilā krāsa ir ideāla, ja darba dienā jābūt mierīgam un koncentrētam. Tā lieti noder arī tad, ja darbā gaidāma izskaidrošanās – zilā krāsa mazina spriedzi. 

Dzeltenā krāsa

Dzeltenā krāsa ceļ pašcieņu. Tā ir draudzīga, komunikatīva krāsa. Nedaudz akcentē dzelteno krāsu, ja vēlies stimulēt sarunu un iedrošināt sarunbiedru.

Tirkīza krāsa

Tirkīza krāsa padarīs tevi fascinējošu. Tā piesaista cilvēku uzmanību un liek domāt par tevi labu. Tā ir piemērota krāsa, ja rīko prezentāciju vai uzstājies ar runu.

Rozā krāsa

Rozā krāsa izstaro mīlestību, siltumu un gādību, tā ir noderīga profesijās, kas saistītas ar sociālo un veselības aprūpi. Izvēlies rozā tērpu, kad tev kāds ir jānomierina vai jāparāda, ka neesi bīstams.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment