Kā iegūt lielāku masu un uzaudzēt muskuļus? Tavas problēmas beidzot tiks atrisinātas!

Ēd, lai iegūtu masu! Tev nāksies ēst vairāk, nekā trīs reizes dienā. Ja tev pēc dabas ir ātrs metabolisms, trīs ēdienreizes dienā tev nekādīgi nepalīdzēs palielināt ķermeņa masu. Tavs ķermenis ļoti ātri sadedzina kalorijas, tādēļ tev tas ir jāēdina vairāk. Un tas nenozīmē ēšanu tikai tad, kad esi izsalcis. Tavs mērķis tagad ir 5 ēdienreizes dienā. Negaidi, kamēr tavs vēders sāk kurkstēt. Ieplāno jau iepriekš savas ēdienreizes, lai tu pat nesāktu justies izsalcis. 

Ar katru maltīti apēd daudz kaloriju! 5 ēdienreizes, kuru sastāvā ir maz kaloriju, nekam nederēs – maltītēm ir jābūt bagātām ar kalorijām. Porcijas ar daudz gaļu, dārzeņiem un ogļhidrātiem. Iespējams, šāda ēšana neļaus tev justies pārāk komfortabli, bet svaru tu noteikti iegūsi. 

Brokastis var sastāvēt no 3 olu omletes, divām šķēlēm bekona vai diviem cīsiņiem, grauzdētiem brokastu kartupeļiem un glāzes apelsīnu sulas. 

Pusdienās vari ēst tītara gaļu, pilngraudu maizi, divus banānus un salātus. 

Vakariņās vari pagatavot grilētu steiku, pildītus ceptus kartupeļus un vairākus grilētus dārzeņus. 

Visai pārtikai jābūt pilnai ar barības vielām! Lai iegūtu veselīgu svaru, ēd ēdienu, kas ir bagāts ar barības vielām un kas ir sātīgs. Tajā pašā laikā, kad tu vari iegūt svaru, dzerot saldus atspirdzinošos dzērienus un ēdot milzīgas picas, tas var sabojāt tavu metabolismu, un tā rezultātā tu neiegūsi muskuļus, bet gan taukus. Kad izvēlies sekot līdzi tam, ko ēd, izvairies no saldētas pārtikas, ātro ēdināšanas restorānu pārtikas – visiem ēdieniem, kas satur daudz cukura, sāls un citas sastāvdaļas, kas nav veselīgas barības vielas.

Dzer daudz ūdens! Ūdens tev palīdzēs apstrādāt lieki uzkrātos proteīnus un kalorijas. Pie katras ēdienreizes izdzer vairākas ūdens glāzes. Tā kā tu droši vien tajā pašā laikā, kad centīsies vairāk ēst, arī pastiprināti sportosi, dienā mērķē uz 10 glāžu izdzeršanu. 

Fokusējies uz svarcelšanu! Šis treniņu veids muskuļus padara lielākus un spēcīgākus. Ar šo tu vari nodarboties gan sporta zālē, gan arī iegādāties nepieciešamo aprīkojumu, lai to varētu darīt mājās. Svarcelšanu nāksies piekopt vairākas reizes nedēļā. 

Atpūties! Lai cilvēka organisms varētu normāli funckionēt, tam ir nepieciešams arī veselīgs daudzums miega. Dodies gulēt laicīgi – tā, lai katru dienu varētu nogulēt 7-8 stundas. Tā tu jutīsies labāk, būs vairāk spēka un enerģijas ikdienas treniņiem un citiem pienākumiem, par kuriem tu nevari aizmirst!

Avots: wikihow.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment