Kā iegūt ideālu “Holivudas smaidu”: 6 padomi

Izvēlies pareizu birstīti

Elektriskā zobu birstīte par 80% iztīra vairāk netīrumus nekā ar roku tīrāmā birstīte. Nežēlo naudu dārgākai zobu birstītei. 

Skalo muti

Girbi tādu zobus, kā reklāmā – skalo muti. Iesakām lietot bealkoholisku mutes skalojamo līdzekli, kas atsvaidzinās elpu. Mutes skalojamais ar alkahola sastāvu iespējams var izraisīt mutes domuma vēzi.

Neaizmirsti par zobu diegu

Skaistums prasa upurus! Un pirmkārt – laiku. Iemāci sev tīrīt zobus ar zobu diegu – tiek galā ar baktērijām, kurām nevar tikt klāt ar zobu birstīti. 

Ļauj profesionāļiem veikt savu darbu

Ja tu dievini kafiju vai arī tu smēķē (atmet labāk), velti 15 minūtes reizi gadā pie stomatologa kabinetā, lai iztīrītu zobus. Pilna tīrīšana, dos tev iespēju iegūt baltākus zobus.

Aizskrien uz lāzera balināšanas procedūru

Netici reklāmām, viena balinoša zobu pastas tūbiņa nevar izbalināt zobus. Visdrīzāk tā noņem no zobiem virskārtu, jo satur 2 reiz vairāk sodas. Labāk izvēlies procedūru, kur izmantos tev gēlu. Šīs procedūras laikā stari var tikt garām emaljai un iztīrīt tos netīrumus, kuriem vienkārši nav iespējams tikt klāt.

Izmaini savu sakodienu

Holivudas smaids nav tikai balti zobi, bet arī pareiza forma un zobu garums. Ja tu nevari iegūt vienā rindā taisnus zobus, ieliec breketes. Bet tagad mūsdienās sakodienu nav obligāti jāizmaina ar dzelžiem, var izmantot caursīdīgas plāksnītes vai breketes, ko aizmugurējos zobos,  kas palīdzēs iegūt taisnus zobus. 

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Daniels</cite>

    Kad ir 2x mazāk jāstrādā un ir 2x lielāka alga – tad var iegūt Holivudas smaidu. ;D

Leave a Comment