Kā iztīrīt dušas kabīni?

Vai dušas kabīnes logi ir pārklāti ar nogulsnēm? Tas notiek gandrīz ar visiem, ja katru reizi pēc dušas nenotīrāt stiklu pilnīgi sausu.

Kā iztīrīt dušas kabīni, ja tās stikls ir pārklāts ar ūdens nosēdumiem?

Dažkārt dažos gadījumos ķīmija nepalīdz, un, ja palīdz, tad, kā likums, tie ir dārgi preparāti. Bet mēs varam neslikti iztikt bez tiem. Ko šajā gadījumā var darīt?

Dušas kabīni lieliski notīra ar citronskābi. Tā ir tikpat universāla kā cepamā soda. Palīdz daudzos gadījumos.

Tātad, mēs sagatavojam savu tīrīšanas sastāvu dušas kabīnes stikla tīrīšanai: uz glāzes ūdens (labāk karsta, lai citronskābe ātri izšķīstu) ņemam apmēram divdesmit gramus citronskābes. Tad iegūto šķīdumu ielejiet smidzinātājā un ar tā palīdzību apsmidziniet dušas kabīnes sienas.

Lasi vēl: Kā pareizi atkausēt un iztīrīt ledusskapi. Rīcība soli pa solim

Pagaidiet desmit minūtes. Būsiet pārsteigti, ka nogulsnes no dušas kabīnes sienas pazudīs pašas no sevis, nenāksies pat stipri berzt ar birsti. Vienkārši viegli noslaukiet dušas kabīnes sienu ar maigu birstīti.

Vienīgais šīs metodes trūkums ir diezgan asa smaka. Taču tā ir nekaitīga, atšķirībā no tām ķīmiskajām smaržām, ko rada sadzīves tīrīšanas līdzekļi.

Tagad jūs zināt, kā to izdarīt bez ķimikālijām. Un arī plīti ļoti labi iztīra ar līdzīgu metodi, izmantojot to pašu citronskābi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment