Kā izvēlēties sarkanās lūpu krāsas toni sievietēm pēc 50 gadu vecuma: zvaigžņu grima mākslinieku padomi

Kad runa ir par sarkanu lūpu krāsu, īpaši uz nobriedušas ādas, ļoti svarīga kļūst uzklāšanas tehnika.

Ar pareizu pieeju jebkura vecuma sieviete var izveidot grimu ar sarkano lūpu krāsu un uzreiz justies šiki un stilīgi. Galvenais ir atrast pareizo sarkanās krāsas toni, kas papildina jūsu ādas toni.

Pamatojumu, ka apģērbā vai grimā ir kādi vecuma ierobežojumi, regulāri atspēko slavenības, kuras nevēlas ievērot šos nerakstītos noteikumus un izskatās šiks jebkurā vecumā. Viņas valkā dziļus izgriezumus, ekstrēmas minikleitas, nekrāso sirmos matus un veic spilgtu grimu. Zvaigznes elegantā vecumā neaizmirst sarkano lūpu krāsu.

Vai sarkanā lūpu krāsa ir piemērota sievietēm pēc 50 gadiem?

Sarkanā lūpu krāsa sievietēm pēc 50 gadu vecuma ir lielisks veids, kā izgaismot seju, saka vizāžiste Ešlija Čiuči. Sarkanā lūpu krāsa ir īpaši piemērota sievietēm ar nobriedušu ādu, jo mūsu āda ar vecumu zaudē pigmentu, norāda vizāžiste Janine Lobelle. Taču papildus tam, ka spilgta lūpu krāsa piešķir sejai mirdzumu, tā var vizuāli padarīt baltākus arī zobus. Lai to panāktu, jāizvēlas vēsā toņa sarkana lūpu krāsa, kas neitralizē zobu dzeltenumu.

Pretēji izplatītajam uzskatam, sarkanā lūpu krāsa nepadara lūpas plānākas. Gluži pretēji, tā piešķir noteiktību lūpām, kas var būt plānas, padarot tās pilnīgākas, saka Lobelle. Lai gan ir zināms, ka Merilina Monora izmantoja piecu dažādu sarkanās lūpu krāsas un spīduma toņu kombināciju, lai iegūtu savas ikoniskās, drosmīgās un kuplās lūpas, jums, visticamāk, būs nepieciešama tikai viena lūpu krāsa un lūpu zīmulis.

Kā izvēlēties labāko sarkanās lūpu krāsas toni

Piemērotās sarkanās lūpu krāsas atrašana ir divu lietu kombinācija: vēlamais izskats un jūsu ādas tonis. Ja vēlaties būt drosmīga, spilgtāk izskatīsies sarkana krāsa ar rozā vai oranžu nokrāsu. Savukārt sarežģīti sarkani toņi ar brūnu nokrāsu labāk iederēsies, ja vēlaties ko neitrālāku, norāda Lobelle.

Izvēloties toni, galvenais ir noteikt savu ādas toni: vai tas ir silts vai vēss. Ešlija Čiuči iesaka to darīt šādi: pārbaudiet vēnas uz plaukstas locītavas, ja jūsu vēnas ir zaļganas, jums ir silts tonis, bet, ja vēnas ir violetas vai zilas, jums ir vēss ādas tonis. Kad esat noskaidrojuši savu ādas toni, izvēlieties piemērotu sarkano krāsu – ja jūsu ādas tonis ir silts, izvēlieties oranžsarkanu toni, bet, ja jūsu ādas tonis ir vēss, izvēlieties vēssarkanu toni.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment