Kā mājas apstākļos samazināt holesterīna līmeni? Lūk, kā – ātri un dabīgi!

Ja esi nolēmis rūpēties par savu sirdi un asinsvadiem, tad ir vērts sākt ar holesterīna līmeņa samazināšanu. Tas nemaz nav tik grūti un ir izdarāms mājas apstākļos. Tava sirds būs tev pateicīga!

Zemāk lasi ieteikumus kā mājas apstākļos, ar dabīgām metodēm samazināt holesterīna līmeni:

Linsēklu eļļa

Pazemināt kaitīgo holesterīna līmeni var ar linsēklu eļļu (labāk iegādāties to, kas tiek pārdota aptiekās). Vienkārši pievienojiet to ēdienam, ko ēdat. Ne tikai sirds un asinsvadi būs ieguvēji – uzlabosies arī kuņģa un zarnu trakta darbība. Tas viss notiks pakāpeniski. Protams, arī uzturam jābūt veselīgam.

Propoliss

Lai attīrītu asinsvadus no holesterīna, 3 reizes dienā, 30 minūtes pirms ēšanas, nepieciešams uzņemt 7 pilienus 4% propolisa tinktūras, izšķīdinot to uz 30 ml ūdens. Ārstēšanas gaita ir 4 mēneši.

Pupiņas

Vakarā pārlej ar ūdeni pusi tases pupiņu vai zirņu un atstāj uz nakti. No rīta nolej šo nostāvināto ūdeni un aizstāj to ar svaigu. Pievieno pavisam nedaudz (aptuveni tējkarotes galu) sodas, izvāri šīs pupiņas vai zirņus un apēd tos divos piegājienos, vienas dienas laikā. Holesterīna līmeņa pazemināšanai vajadzētu ilgt trīs nedēļas. Ja ēdat dienā vismaz 100 g pupiņu, šajā laikā holesterīna daudzums tiek samazināts par 10%.

Lucerna

Drošs līdzeklis pret augstu holesterīna līmeni ir svaigas lucernas lapas. Audzējiet lucernu mājās un tiklīdz parādās lapas, nogrieziet tās un apēdiet. Jūs varat arī izspiest sulu un dzert pa 2 ēdamkarotēm. 3 reizes dienā. Ārstēšanas kurss ir mēnesis. Kad holesterīna līmenis sasniedz normas robežas, tad turpiniet ēst tikai veselīgu pārtiku, lai nepieļautu holesterīna līmeņa palielināšanos.

Lasi vēl: Labākais līdzeklis cīņā pret holesterīnu un augstu asinsspiedienu

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment