Kā nekad vairs nepazaudēt vienu zeķi no pāra: 5 pārbaudīti veidi

Cilvēci vienmēr ir interesējuši 3 jautājumi: 1) kā dzīvot mūžīgi; 2) vai ir iespējams panākt mieru pasaulē; 3) kur vienmēr pazūd viena zeķe no pāra. Diemžēl atbilde uz pirmajiem diviem joprojām nav atrasta. Bet kā nekad vairs netērēt laiku, meklējot pazaudētu zeķi, jums pateiks šie 5 triki.

Zeķes pazūd. Tas ir zinātniski pierādīts. Pavisam nopietni: matemātiķi pat izdomāja īpašu formulu, kā aprēķināt varbūtību, ka viena zeķe no pāra pazudīs. Visbiežāk tas notiek mazgāšanas laikā, un arī gadījumos, kad ir ieradums atstāt zeķes uz grīdas. Apnicis tērēt laiku meklējumiem? Izmēģiniet šos 5 mazos dzīves trikus.

Mazgājiet zeķes tikai maisiņā veļas mazgāšanai

Pat ja tas nav zīds vai pat mežģīnes, ir vairāki labi iemesli, kāpēc zeķes pirms mazgāšanas jāievieto īpašā maisiņā, kas paredzēts delikātu lietu mazgāšanai. Pirmkārt, nekas nepazudīs. Un, otrkārt, jūs varēsiet šādi daudz ātrāk tās salikt pa pāriem, kad liksiet tās žāvēties.

Spraužamadata

Lai dzīvē būtu par vienu drāmu mazāk un vairāk brīva laika, izveidojiet labu ieradumu: viena pāra zeķes sastipriniet kopā ar spraužamadatu. Šādā veidā viņas nepazaudēs viena otru ne skapja dziļumos, ne veļas mazgājamās mašīnas iekšpusē. Bet, ja jūs gatavojaties šādā veidā mazgāt zeķes, tad neaizmirstiet, ka spraužamadatai jābūt izgatavotai no nerūsējošā tērauda.

Knaģi

Alternatīva piespraudēm ir klasiskie koka knaģi. Pirms mazgāšanas vienkārši saspraudiet zeķes ar knaģi. Turklāt jauks bonuss būs tas, ka tās uzreiz būs gatavas žāvēšanai!

Lasi arī: Pāris minūtes un nekādas ķīmijas: veids, kā notīrīt pannu nevainojami tīru

Iegūstiet veļas organizatoru

Tā vietā, lai samestu savu atvilktni ar zeķēm, iegūstiet veļas organizētāju, kā parādīts fotoattēlā. Galvenais, lai iedaļas tajā ir mazas. Pakariet to skapja durvju iekšpusē un izveidojiet ieradumu ievietot katru pāri atsevišķā kabatā. Pat visneorganizētākie indivīdi pieradīs pie šī paraduma.

Nopērciet 10 vienādus zeļu pārus

Radikāls risinājums, kas vienā sitienā novērš visas problēmas. Pirmkārt, nevajadzēs katru dienu domāt, kuras zeķes izvēlēties, lai tās atbilst rokassomas krāsai. Un, otrkārt, ja viena zeķe ir pazaudēta, jums joprojām ir vesels bars “donoru”, ar ko to aizstāt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment