Kā saprast, ka sieviete grib seksu – pazīmes un mājieni

  • Uzaicinājums uz kafiju

Ja sieviete tevi uzaicina iedzert kafiju pie sevis ciemos, tātad tas nozīmē, ka viņa grib turpinājumu. Viss atkarīgs kā tu uzvedīsies pie viņas ciemos. Reizēm daža jūsu rīcība var nogalināt iekāri meitenei.

Ieejot viņas mājās neko nekritizē. Kad izdzerat kafiju, nesteidzies mājās, bet arī nevar vienkārši sēdēt un truli skatīties uz viņu. Ja viņa neko nedara, uzaicini viņu aiziet uz balkonu, pavērot skaisto dabu vai vienkārši paelpot svaigu gaisu,  bet atceries – sāc rīkoties, apķer viņu ap pleciem vai ap gurniem. Tas būs lielisks sākums. Ja nav balkona, vienkārši pasaki, lai ieslēdz mūziku. 

  • Intīmas sarunas

Ja meitene netīšām aizskārusi šādu tēmu, tad tas nozīmē, ka viņa tev devusi mājienu. Ja viņa kaut ko tādu pasaka, rīkojies.

  • Vienatne

Ja tu ar meiteni atrodies skaļā vietā, vai vienkārši kafejnīcā un viņa piedāvā iziet ārā vai aiziet kaut kur citur un pabūt divatā. Pēc tam visticamāk turpināsies viss ar skūpstiem un tālāk droši vien turpināsies kas vairāk.

  • Pieskārieni

Nejauši pieskārieni, glāsti, pieglaušanās no sievietes puses, tas nozīmē, ka tu neesi viņai vienaldzīgs, jo viņa grib tevi sajust, nevis tikai redzēt. 

  • Ārējais izskats

Ja meitene saģērbjas uz randiņu ar tevi caurspīdīgās drēbēs, ar lielu dekoltē, spilgti apģērbi, tad tas arī ir mājiens, ka viņa vēlas turpinājumu. Viņa droši vien tevi provocē ar savu apģērbu. 

Avots: super-mens.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment