Kā tas iespējams? Vīrietis nejauši seksuāli uzbrūk pats savai mātei!

Ians Makkorts , kurš ir 24 gadus vecs, šodien ieradās tiesas sēdē, kurā viņš tiek apsūdzēts seksuālos uzbrukumos pret savu māti. Savai aizstāvībai, jaunais cilvēks ir izteicies, ka viņam bija vairāku dienu ilga uzdzīve, kuras laikā viņš bija patērējis dzērienu Buckfast.

Tiesa noskaidroja, ka Ians jau labu laiku cīnās pārmērīgu alkohola lietošanu, kas īpaši saasinājās nedēļas nogalēs, kad viņš devās uz tehno mūzikas pasākumiem. Tehno mūzika esot viņa mīlestība, kā viņš pats apgalvoja. Šāda dzīvesveida piekopšana ir novedusi pie neprāta, kas ir beidzies ar uzmākšanos paša mātei.

Ians tiesā turpina apgalvot, ka viņš nevienā brīdī nebija sapratis, ka tā esot viņa māte. Viņš stāsta, ka “likās, ka tā ir sieviete, kura dzīvo ielas galā un ļaujas visam, ja viņu pacienā ar alkoholu”.

Kā vēlāk izrādījās, Ians liktenīgajā vakarā bija patērējis ne tikai alkoholu, bet arī narkotiskās vielas, kuras “norāva viņam jumtu”, kā pats apsūdzētais izteicās. Viņš neko daudz neatceroties, bet pēdējais, ko Ians atceras, no pēdējās nedēļas nogales bija tas, ka viņa pirksti ir savā mātē, kurai ir 65 gadi un ir invalīde.

“Es domāju, ka es atrodos pie tās sievietes, bet, kad es sava telefona gaismiņu iespīdināju viņas sejā, sapratu, ka tā ir mana māte. Es izbijos, izvilku pirkstus un izskrēju no istabas,” stāsta Ians.

Pati māte pamodās no šī akta un uzreiz zvanīja policijai, kura nekavējoties aizturēja Ianu. Tiesa neatzina puisi par nevainīgu, neuzskatot, ka apreibinošo vielu lietošana ir attaisnojums savu radinieku seksuālā aizskaršanā. Ianam piesprieda 7 gadus cietumā.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">jzdrtdreyesrfdgdfyhfye</cite>

    7 gadi? holy fuck!!! Saubos vai mate gribetu, lai vinas dels 7 gadus pavada cietumaa. It ka jau ari nebija, ka vins vinju izdraza. Diivains rakstinsh tiesam, shii pasaule ir diivaina.

Leave a Comment