Kā tīrīt logus no ārpuses, ja dzīvojat augstā stāvā

Padomi, kas palīdzēs droši notīrīt logu ārpusi, ja dzīvojat augstceltnē.

Logu ārpuse ļoti ātri kļūst netīra, jo tā ir pastāvīgi pakļauta ūdens un netīrumu iedarbībai. Logu mazgāšana no ārpuses un pat no augstuma ir diezgan darbietilpīgs process. Mēs jums pastāstīsim, kā mazgāt logus no ārpuses, ja dzīvojat augstā stāvā.

Logu mazgāšanai no ārpuses izmantojamajam ūdenim jābūt siltam, pat karstam, ziepju šķīdumiem jādod daudz putu. Labāk paņemt divus traukus ar ūdeni – vienu ziepju šķīdumam, otru tīrīšanai, kas nepieciešams ziepju šķīduma nomazgāšanai. Mazgāšanai paredzētajiem sūkļiem un skrubjiem jābūt ar gumijotu virsmu un bez dzelzs sariņiem, kas var saskrāpēt stiklu.

Kā mazgāt logus no ārpuses, augstumā ar speciālu aprīkojumu

Galvenais logu mazgāšanas princips ir jūsu drošība, nekad neriskējiet un nekarājieties pāri logam, mēģinot sasniegt vistālākos stūrus. Jūs varat iegādāties speciālu aprīkojumu, kas padarīs šo procesu ērtāku un drošāku – teleskopiskās un magnētiskās birstes palīdzēs jums tīrīt logus no ārpuses.

Logu birsti ar teleskopisko rokturi var “pielāgot” pēc izmēra, lai tā atbilstu logiem. Birstes galam ir putuplasta un gumijas daļa, ar kuras palīdzību tiek izkliedēts mazgāšanas līdzeklis, nokasīti netīrumi un noņemtas svītras. Lai notīrītu logu ar teleskopisko birsti, vispirms apstrādā logu ar ziepjūdeni, izžāvē un izmazgā. Atkarībā no piesārņojuma pakāpes procedūru var atkārtot vairākas reizes. Ūdens un mazgāšanas līdzekļa atliekas no stikla palīdzēs notīrīt slotiņa ar gumijas slāni.

Lai uzzinātu, kā pareizi tīrīt logus no ārpuses, ej uz nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment