Kā Tu vari apgūt stilīgo “nūģu” stilu?

Nūģīgas brilles

Pat ja ar tavu redzi viss ir kārtībā, tavam aksesuāram ir noteikti jābūt brillēm. Ar izteiktiem, lieliem rāmjiem. Lai paspilgtinātu savu nūģa tēlu, nēsā brilles uz paša degungala.

Misters Pielaizītais

Tavos matos IR jābūt želejai. Pārķemmē savus matus uz vienu sānu un ļauj tur tiem tā arī palikt. Tomēr tev ir nepieciešami garāki mati, lai panāktu šādu izskatu. Šajā izskatā slēpjas, kas tāds, kas ataino viltotu vīrišķību.

Bēšs un brūns

Tās ir krāsas, kuras visbiežāk izvēlas cilvēki, kuriem patīk nūģu stils. Jebkas, kas ir nācis no 70tajiem gadiem, būs ļoti labs uz tava auguma, bet papildus rozīnīte būs tā, ja žaketes piedurknes ir mazliet par īsu vai bikšu staras maliet par garu.

Apavi

Izvēlies apavus ar platformu, iespaidīgu zoli, kura tev neļauj sajust zemes cietību, kad tu sper soli. Izvēlies nēsāt zeķes ar lieliem logo vai zīmējumiem, bet galvenais parūpējies par to, lai tie būtu redzami.

Breketes

Ja tev ir zobu breketes, tad tev ir paveicies, jo tad tu tās vari izvēlēties spilgtākajās krāsās, lai visi tās pamana. Šis “aksesuārs” ir viens no galvenajiem tēla ķirsīšiem. Bet, ja tavi zobi ir pilnīgā kārtībā, tad centies iztikt bez breketēm.

Avots:  menstylefashion.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment