Kā vislabāk atbrīvoties no stresa katrai horoskopa zīmei

Dvīņi

Dvīņi ir sarežģīti cilvēki. Viņi mīl labas sarunas un jautrību. Stress tevī uzkrājas tad, kad pārāk daudz laika pavadi sēžot. Ja vairs netiec ar to galā, atrodi veidu, kā izlietot savu enerģiju – sāc nodarboties ar sportu vai dodies garā pārgājienā!

Vēzis

Vēžiem patīk drošības sajūta, nedrošība viņiem izraisa stresu. Tev jāmācās apzināties, ka tu nekad nevari būt pilnīgs noteicējs pār savu likteni – bet visiem citiem ir tāpat. Kad nomāc stress, mēģini vienkārši ļauties plūsmai un pārstāt mēģināt visu kontrolēt. Labi noderēt var meditācija.

Lauva

Lauva iet vēl tālāk nekā vēži un vienkārši mēģina kontrolēt pilnīgi visu, bet tas ir nereālistiski un galu galā arī negodīgi. Lauva tik ļoti vēlas but pasaules valdnieki, ka zaudējums un jušanās ārpus kontroles viņiem rada ļoti daudz stresa. Paņem pauzi, ievelc dziļu elpu un kaut vai tikai uz īsu laiciņu atdod kontroli kāda cita rokās.

Jaunava

Tev patīk zināt problēmas risinājumu, bet, ja šai problēmai skaidri nosakāma risinājuma nav, tevi tas satrauc, vai ne? Šādos brīžos laba metode ir uzrakstīt savas domas un idejas. Aprunājies par tām ar citiem cilvēkiem, tad atstāj uz dažām dienām un pēc tam atgriezies un pārdomā vēlreiz.

Svari

Svari ir visvieglāk satraucamie. Konflikti tev ir kā zīme, ka kaut kas nav līdzsvarā, un nenovēršami izraisa stresu. Tiec ar to galā, darot visiem zināmu, ka tu vēlies mieru un nevēlies iesaistīties situācijās, kuras var iziet ārpus kontroles.

Lasi arī: Meteorologs iezīmē, kāds klimats Latviju sagaida nākotnē; Skaidrs ir viens – mums būs jāpielāgojas

Skorpions

Skorpioni ir jūtīgi, bet apslēpj savas emocijas. Taču emociju apspiešana bieži izraisa stresu. Lai ar to tiktu galā, nav labāka veida, kā izpaust to, kā tu jūties. Izpaud savas emocijas tiem līdzcilvēkiem, kuri to ir pelnījuši, neļauj tām tevi gandēt no iekšienes.

Strēlnieks

Strēlniekiem patīk būt aizņemtiem, bet nepatīk, ka viņus komandē. Impulsīvākā no horoskopa zīmēm. Tev ir nosliece būt nepacietīgam un stress sāk krāties tad, kad neredzi augļus savam darbam. Ievelc dziļu elpu un saproti, ka nespēsi vienmēr uzreiz gūt tūlītēju apmierinājumu. Panākumi prasa laiku.

Mežāzis

Arī mežāži pret sevi mēdz izvirzīt pārāk augstas prasības. Kad tevi nomāc stress, vissvarīgākā lieta, ko vari darīt, ir vienkārši atpūsties. Dodies nelielā ceļojumā. Aizej uz spa. Paēd savu mīļāko ēdienu un pamērcējies karstā vannā. Vienkārši relaksējies.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem piemīt ass prāts un piedzīvojumu kāre, bet viņi bieži rīkojas, pirms domā. Tev piemīt tendence norobežoties no apkārtējās pasaules, tu nereti vari būt stūrgalvīgs un nevēlēties klausīties. Atceries, ka dzīve vienmēr neies tā, kā tu to vēlies. Ja tas ir tas, kas tev rada stresu, vislabākais stresa noņēmējs ir realitātes apzināšanās.

Zivis

Zivis ir radoši un emocionāli cilvēki, kam dažreiz patīk sevi izolēt. Tev nepatīk prožektoru gaismas un jo vairāk uzmanības centrā tu esi, jo vairāk stresa izjūti. Atceries atrast laiku sev. Dažreiz tev nāk par labu norobežoties no apkārtējiem, lai uzpildītu savas iekšējās baterijas.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment